Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Een aantal weken geleden toog ik in de bloedhitte naar Helmond om te kijken naar de Lenco die Peter te koop had staan. Prachtig, ik kan niet anders zeggen, perfect stil, mooie gelijkloop, maar ik viel er niet voor als een blok. Dat kan gebeuren. Dus wat dan? In de auto terug naar Rotterdam, anderhalf uur sturen onverrichter zake huiswaarts? Nee joh, een Technics SL-1200GR met AT 740ML element, dat is het geworden. En ik ben er bij mee hoor, wat een machtige machine!
Maar spullen kun je in principe overal kopen; de echte waarde zit toch in de service en die is van het hoogste niveau. Alles perfect afgesteld, voorzien van de juiste adviezen, geweldig. Peter is een fijn mens met hart voor de producten, de zaak en de klanten. Ik kom hier graag terug als ik weer iets nodig heb.

Na 25 jaar gebruik van mijn SL1200's was het tijd voor revisie.
Peter is denk ik een perfectionist; hij heeft ze fantastisch gereviseerd (en volgens mij heeft hij nog meer gedaan als hij in rekening heeft gebracht)
Het is echt geen verkooppraat; na revisie zijn ze beter als uit de fabriek, was mijn beleving. Ik heb nog nooit op zulke fijne SL's gedraaid. Het kost wat, maar dan heb je ook wat (en nog meer ook)
Ik kan 't aanraden om in Helmond langs te gaan.


Gisteren vanuit Zuid-Holland vertrokken naar Helmond om een nieuw element aan te schaffen voor onze platenspeler. Vriendelijk werden wij ontvangen door Peter met koffie. Peter is heel bevlogen en heeft veel kennis van de producten. Nadat gebleken was dat een nieuw element voor onze platenspeler geen goede match was, hebben wij mede door het enthousiasme en advies van Peter besloten een nieuwe Technics SL-1210 MK7 aan te schaffen met AT VM540ML element er op. Peter heeft ruim de tijd genomen om alles te installeren en af te stellen en ons te voorzien van de nodige informatie over de platenspeler en het nieuwe element. Zeer tevreden huiswaarts gereden en direct de platenspeler thuis geïnstalleerd. Heerlijk achterover leunend op de bank genoten van onze nieuwe platenspeler met nog vele uren voor de boeg.
Dus pas op, je komt voor een nieuw element en eindigt met een gloed nieuwe platenspeler mèt nieuw element ;)

I would write you guys in Dutch but my level of Dutch is not enough to thank you as you deserve dude ,for real.
I haven't seen this kind efficiency in any web shop what so ever.

You guys have done a marvelous job on webshop, didn't felt like I'm buying something from Craigslist like many hi-fi spare parts webshops.
Packaging was done perfectly (I cannot appreciate more) ,everything came in one piece.

Really made me felt a need to thank you personally.
Glad to do business with you and hope to do more in the future.

Vakmanschap is Meesterschap . Bij Peter is iedereen in goede handen of je nu instap of high-end wil hij luistert naar je wensen en denkt mee . Ik schrijf NOOIT een review maar maak bij deze een uitzondering . Peter THX .

Mijn Technics 1410 MK2 uit januari 1979 had een aantal mankementen en via google kwam ik bij ALBEPRO terecht, en belde naar Peter.
Omdat Peter en enigste monteur was die de platenspeler kon reviseren en upgraden.
Dus besloot ik af te reizen vanuit Hillegom naar Helmond.
Echter Peter is geen monteur maar een zeer gedreven vakkundig speciallist die mijn platenspelen uitstekend gereviseerd en geüpgradede heeft. en een hele goede adviseur, en weet feilloos aan te voelen wat de klant wil. Hij heeft mij een ook zeer goed element geadviseerd, van Audio Technica.
De speler geeft nu een veel betere zuiverde weergave dan voor de revisie en upgrade en nog meer genot om er naar te luisteren. Als nieuw weer. Ik ben er super blij mee.
Onwijs veel BEDANKT Peter.
Groeten Jan Stork

Peter van Belkum, de eigenaar van Albepro, is een zeer bevlogen en begeesterde man als het gaat om de Technics platenspelers. Na veel en lang zoeken op Internet besloot ik om vandaag de door mij begeerde zilverkleurige Technics SLC-1500 en het Ortofon 2M Blue element te kopen op lokatie in Helmond. In korte tijd veel geleerd over het afstellen van het element in een kleine , maar gezellige showroom met allerlei Technics platenspelers (van oude tot jonge), elementen en allerlei accessoires t.b.v. platenspelers.
Het was een heel leuk 1,5 uur durend bezoek aan een vakman. De kwaliteit van Technics staat buiten kijf en morgen ga ik heerlijk op mijn gemak mijn platenspeler installeren en afstellen. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en het delen van jouw kennis Peter.

Waarschijnlijk is er niemand anders in de Benelux en ver daarbuiten te vinden die zo veel kennis en vooral ook passie heeft voor Technics in het algemeen en SL producten in het bijzonder, als Peter van Albepro. Mijn SL 1200 MK2 (1979) volledig laten reviseren inclusief nieuwe arm, head shell en element. samen de finale afstelling gedaan: super leerzaam en leuk. Mijn SL 1200 klinkt als nooit te voren en ziet er weer pico bello uit. Als je van je SL houdt en je wit dat deze in goed handen is, is Albepro de enige optie. Dank voor de geweldige service Peter!

Ik was op zoek naar een goede Technics draaitafel. Na een speurtocht kwam ik uit bij ALBEPRO , gebeld....en naar Helmond afgereisd. Toch wel een forse rit vanuit Friesland, aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door Peter. Na een lekker bakje koffie heb ik diverse draaitafels beluisterd. Uitgebreid uitleg gekregen over hoe en wat. Peter heeft passie voor zijn werk en muziek, wat een informatie, geweldig! Ik heb de SL-1500C gekocht met een extra Ortofoon BLue naald, een upgrade t.o.v. het Red element.
Gezien mijn budget een zeer goede keuze. Thuisgekomen ...alles rustig opgebouwd en aangesloten, geweldig! Wat een mooi en ruimtelijk geluid....genieten!
Peter nogmaals bedankt voor alle uitleg en informatie! Groet uit Kollum...Friesland

Yes! Albepro. Na veel zoeken op internet naar reviews van de Technics SL-1210GR kwam toch steeds Albepro weer boven. Op maandagochtend alvast Peter gebeld of hij de Technics SL-1210GR op voorraad had. Peter antwoorden op al mijn vragen ja. Dus was al tevreden voor ik iets gekocht had. Op mijn vrije maandag-middag van Rotterdam naar Helmond gereden. Peter deed open! He! de man uit Rotterdam. Tja... Peter... ik omschrijf hem als een technische spraakwaterval met kennis van zaken en gevoel voor de klant. Vanaf het moment dat ik voet over de drempel zet heb je een goed gevoel en kom je in een ruimte met mooie dingen. Eerst koffie en dan gezellige uitleg over de Technics SL-1210GR en een luistersessie met een mooi element gemonteerd op de Technics. Audio Technica... advies was een 740 of 540ML. Toch uit budget-overweging voorlopig gekozen voor mijn eigen meegebrachte nieuwe element met nog geen 10 uur speeltijd. Kwalitatief ook aanvaardbaar. Later komt de 540 of 740ML er toch wel. ;-) Peter heet alles op een professionele afgesteld op de Technics SL-1210GR. Een luistertest gedaan en goedgekeurd. Afgerekend, doos in de achterbak en platenspeler safe op de achterbank volledig plug and play. Thuis neergezet, aangesloten en genoten van een fijn stukje muziek op de Technics SL-1210GR.

Thanks Peter voor de leuke leerzame middag en voor je mooi advies. Kom graag weer langs als ik in de buurt ben voor de upgrade van het element.

Groet Rob
Write a review