Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Vakmanschap is Meesterschap . Bij Peter is iedereen in goede handen of je nu instap of high-end wil hij luistert naar je wensen en denkt mee . Ik schrijf NOOIT een review maar maak bij deze een uitzondering . Peter THX .

Mijn Technics 1410 MK2 uit januari 1979 had een aantal mankementen en via google kwam ik bij ALBEPRO terecht, en belde naar Peter.
Omdat Peter en enigste monteur was die de platenspeler kon reviseren en upgraden.
Dus besloot ik af te reizen vanuit Hillegom naar Helmond.
Echter Peter is geen monteur maar een zeer gedreven vakkundig speciallist die mijn platenspelen uitstekend gereviseerd en geüpgradede heeft. en een hele goede adviseur, en weet feilloos aan te voelen wat de klant wil. Hij heeft mij een ook zeer goed element geadviseerd, van Audio Technica.
De speler geeft nu een veel betere zuiverde weergave dan voor de revisie en upgrade en nog meer genot om er naar te luisteren. Als nieuw weer. Ik ben er super blij mee.
Onwijs veel BEDANKT Peter.
Groeten Jan Stork

Peter van Belkum, de eigenaar van Albepro, is een zeer bevlogen en begeesterde man als het gaat om de Technics platenspelers. Na veel en lang zoeken op Internet besloot ik om vandaag de door mij begeerde zilverkleurige Technics SLC-1500 en het Ortofon 2M Blue element te kopen op lokatie in Helmond. In korte tijd veel geleerd over het afstellen van het element in een kleine , maar gezellige showroom met allerlei Technics platenspelers (van oude tot jonge), elementen en allerlei accessoires t.b.v. platenspelers.
Het was een heel leuk 1,5 uur durend bezoek aan een vakman. De kwaliteit van Technics staat buiten kijf en morgen ga ik heerlijk op mijn gemak mijn platenspeler installeren en afstellen. Nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en het delen van jouw kennis Peter.

Waarschijnlijk is er niemand anders in de Benelux en ver daarbuiten te vinden die zo veel kennis en vooral ook passie heeft voor Technics in het algemeen en SL producten in het bijzonder, als Peter van Albepro. Mijn SL 1200 MK2 (1979) volledig laten reviseren inclusief nieuwe arm, head shell en element. samen de finale afstelling gedaan: super leerzaam en leuk. Mijn SL 1200 klinkt als nooit te voren en ziet er weer pico bello uit. Als je van je SL houdt en je wit dat deze in goed handen is, is Albepro de enige optie. Dank voor de geweldige service Peter!

Ik was op zoek naar een goede Technics draaitafel. Na een speurtocht kwam ik uit bij ALBEPRO , gebeld....en naar Helmond afgereisd. Toch wel een forse rit vanuit Friesland, aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door Peter. Na een lekker bakje koffie heb ik diverse draaitafels beluisterd. Uitgebreid uitleg gekregen over hoe en wat. Peter heeft passie voor zijn werk en muziek, wat een informatie, geweldig! Ik heb de SL-1500C gekocht met een extra Ortofoon BLue naald, een upgrade t.o.v. het Red element.
Gezien mijn budget een zeer goede keuze. Thuisgekomen ...alles rustig opgebouwd en aangesloten, geweldig! Wat een mooi en ruimtelijk geluid....genieten!
Peter nogmaals bedankt voor alle uitleg en informatie! Groet uit Kollum...Friesland

Yes! Albepro. Na veel zoeken op internet naar reviews van de Technics SL-1210GR kwam toch steeds Albepro weer boven. Op maandagochtend alvast Peter gebeld of hij de Technics SL-1210GR op voorraad had. Peter antwoorden op al mijn vragen ja. Dus was al tevreden voor ik iets gekocht had. Op mijn vrije maandag-middag van Rotterdam naar Helmond gereden. Peter deed open! He! de man uit Rotterdam. Tja... Peter... ik omschrijf hem als een technische spraakwaterval met kennis van zaken en gevoel voor de klant. Vanaf het moment dat ik voet over de drempel zet heb je een goed gevoel en kom je in een ruimte met mooie dingen. Eerst koffie en dan gezellige uitleg over de Technics SL-1210GR en een luistersessie met een mooi element gemonteerd op de Technics. Audio Technica... advies was een 740 of 540ML. Toch uit budget-overweging voorlopig gekozen voor mijn eigen meegebrachte nieuwe element met nog geen 10 uur speeltijd. Kwalitatief ook aanvaardbaar. Later komt de 540 of 740ML er toch wel. ;-) Peter heet alles op een professionele afgesteld op de Technics SL-1210GR. Een luistertest gedaan en goedgekeurd. Afgerekend, doos in de achterbak en platenspeler safe op de achterbank volledig plug and play. Thuis neergezet, aangesloten en genoten van een fijn stukje muziek op de Technics SL-1210GR.

Thanks Peter voor de leuke leerzame middag en voor je mooi advies. Kom graag weer langs als ik in de buurt ben voor de upgrade van het element.

Groet Rob

Gisteren eindelijk de knoop doorgehakt om Technics platenspelers aan te schaffen. Jarenlang JBSYSTEMS gehad , maar ze begonnen op te raken na 23 jaar..... MAAR nu dan , - 2 Technics - the real deal - ; de SL-1200MK4 (HIFI) en de SL-1210MK7 . Ik woon zelf in NoordHolland en Helmond is al snel 2 uurtjes rijden -maar ik ging ze toch zelf halen. Ik belde het bedrijf in de ochtend op dat ik aan het einde vd middag langs zou komen. De bedrijfsleider Peter had de 2 platenspelers direct voor mij gereserveerd en apart gezet. Toen ik er kwam werd ik vriendelijk door hem en zijn moeder ontvangen met koffie , Peter is ruim 2 uur met mij bezig geweest -ondanks dat het al laat was , om mij alles uit te leggen over de platenspelers. Nuttige en goede informatie van iemand die echt van zijn vak houdt. Alles over het afstellen en de tools die je daar voor nodig hebt.

Nu staat alles bij mij thuis opgesteld en ik ben dik tevreden. Maar mocht er ooit iets zijn met mijn Technics ,of ik zoek advies , dan ga ik er zeker weer heen.
BEDANKT ! groetjes van een andere Peter^^

Op maandag 23 december bij Albepro geweest om een platenspeler te kopen. het type SL-1210GR was wel duidelijk alleen de naald en element was voor mij nog niet duidelijk. Ik had per mail met Peter afgesproken. Bij Albepro aangekomen kregen we eerst een rondleiding en uitleg over diverse producten die er staan, onder tussen kregen we een heerlijk bakkie koffie. Het voorstel van Peter was om de Audio-Technica VM740ML element te gaan gebruiken. deze heeft hij op gemonteerd en na een aantal tracks van elpees van Peter, maar ook van zelf meegebrachte was het wel duidelijk dat dit het element ging worden. Peter heeft alles afgesteld en uitleg gegeven over start en stop instellingen van de speler. het was een heerlijke middag waarbij wij alle rust kregen om goed naar het een en ander te luisteren zodat het de juiste aankoop zou worden. Peter is zeer bevlogen en weet heel veel over de producten, maar kan ook het een en ander vertellen over bijzondere elpees.
De speler draaid nu een aantal weken en ik ben er super blij mee.

Eindelijk het besluit genomen en afgereisd naar Helmond voor de SL 1200GR.
Achteraf gezien twee hele goede beslissingen. De keuze voor Technics én de keuze voor Albepro.
Wat een goede service, prima voorgelicht over de verschillende modellen van Technics, een top Workshop hoe je een element installeert en vakkundig advies over de keuze van het element ( VM 750SH).
Ben thuis heerlijk aan het genieten van deze combinatie.
Vakkundig en eerlijk advies.
Bedankt!

Vanochtend vroeg met de trein vanuit Den Helder afgereisd naar Helmond. Ik moest van Peter persé langskomen voordat ik een platenspeler zou aanschaffen. Bij zijn bedrijfsruimte aangekomen ontmoette ik een zeer enthousiaste vakidioot (positief bedoeld). Hij nam uitgebreid de tijd om mij alles uit te leggen en om voor mij de juiste draaitafel en element te zoeken. En ondertussen zorgde zijn lieve moedertje voor koffie en een worstenbroodje. Uiteindelijk heb ik een SL-1210MK7 gekocht met een Audio-Technica VM740ML element. En daarnaast nog wat accessoires zoals een naalddrukmeter. Helemaal blij en tevreden ben ik door Peter terug naar het station gebracht. Wat een vakkennis, service en geduld!
Write a review