Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Vanmorgen naar ALBEPRO gereden, ik zocht een nieuw element voor mijn oude maar nog prima spelende Technics SL-Q3.
Na veel informatie te hebben uitgewisseld (wat is muziek toch een heerlijk onderwerp) stond ik buiten met een Audio-Technica VM540ML perfect gemonteerd in mijn headschell. Thuis alles afgesteld met de meegekochte meet spullen , en dan voor het eerst weer een lp opgezet kippenvel je voel je weer 18 top helemaal happy, Peter bedankt en zeker tot ziens. Toon

Nadat ik al eerder via de e-mail een prettig en openhartig contact had met Peter, ben ik gisteren naar Helmond afgereist. Peter was bezig met het servicen/herstellen van SL-1200 MK2-5's in de opgeruimde werkplaats. Hij is een echte vakman/HiFi-fan en weet over elk apparaat wel het nodige met verve te vertellen. Op de bovenverdieping heeft hij mij onder het genot van een lekkere Lavazza de in- en outs van de Technics SL-1200GR verteld. Eerst een hoorproef op een 1200G. Wat een strak en gedetailleerd geluid! Hij vertelde me over over de belangrijkheid van een goed element (elyptisch, fine line en shibata naaldvormen), de juiste afstelling van het element in de headshell, naalddruk en dwarsdrukcompensatie. Hij kent zijn zaken en weet die op een aangename manier te communiceren. Peter is enthousiasmerend en oprecht vriendelijk. Ik ben thans de trotse bezitter van een SL-1200GR. Wat geniet ik. Mijn oude SL-Q2 gaat na 38 jaar met pensioen. Ieder die een top-draaitafel wil aanschaffen (en de Technics 1200 is een top-draaitafel) kan ik Albepro van harte aanbevelen.

Sinds een dikke week staat bij ons een nieuwe 1200GR te draaien. Wat een vooruitgang!
En wat een fijne zaak is ALBEPRO! Peter is een uitstekende en bevlogen vakman die echt van wanten weet. Hij neemt de tijd, legt alles erg goed uit, zet de speler in elkaar, stelt het element perfect af en draait als test een plaat.
Thuis hoefde ik alleen maar de audiokabel in de versterker te pluggen en de stekker ik het stopcontact te steken.
Hartelijk dank voor deze prima service, Peter!
ALBEPRO, van harte aanbevolen!

Peter bedankt voor de goede service en uitleg van de nieuwe Sl1210 mk7. Platenspelers spelen perfect. Tot de volgende keer.

Op advies van Peter (van Albepro) onlangs de Cambridge pre amp phono versterker gekocht. En wat een verschil. Een briljant hoog en superlaag zit erin. Kortom een fantastische soundstage. Had ik jaren geleden moeten aanschaffen. Bedankt Peter, superblij mee!! Groet Gaby van Dijk

Zonder eerdere ervaring naar Helmond gereden en super te hulp gestaan door Peter. Hij heeft duidelijk de kennis en ervaring. Daarnaast is het ook een plezier hem vol enthousiasme over de producten te horen praten en nam hij uitgebreid de tijd voor ons (had van te voren al wel gebeld). Een echte vakman en aanrader voor iedereen die een platenspeler zoekt, advies zoekt en meer op dat gebied.

Tja,wat moet ik er nog aan toevoegen? Onlangs een wat oudere SL-1200MK2 uit 1979 gebracht en vanmiddag opgehaald. Het ding is als nieuw weer. Peter is een bevlogen vakman die duidelijk weet waar ie het over heeft.

Gisteren mijn nieuwe SL-1200GR ontvangen. Vandaag geïnstalleerd en naar een paar platen geluisterd. Werkelijk een schitterende geluid. Helder, vol en geen enkele verstoring bij het verhogen van het volume.

Dankzij het uitgebreide advies van Peter is alles zonder problemen gegaan.

Zowel ALBEPRO als de Technics zijn beiden een aanrader!

Okki nokki platenwasmachine gekocht bij Peter en met een koffie en alle nodige tijd de juiste uitleg gekregen. Vervolgens wat accessoires online besteld en weer de nodige kwaliteit gekregen. Peter is een vakman.

De Technics 1210GR is inmiddels geïnstalleerd en het is een fantastische platenspeler. Ik heb absoluut geen heimwee naar de Project Classic. De afwerking en de geluidskwaliteit is vele malen beter. Super bedankt voor de service en de installatie. Je kennis en kunde en passie voor het product zijn geweldig. Ik kom zeker nog een keertje langs en kan iedereen een Technics 1200GR aanbevelen.
Write a review