Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Goed advies gehad mbt keuze nieuw element. Element werd ter plaatse gemonteerd. Hierbij kreeg ik heldere uitleg. Het element voldoet uitstekend. De heldere uitleg, deskundige advies en dito montage en dat alles tegen uiterst concurrerende prijzen....... 5 sterren! Topzaak

Pas geleden bij Albepro een SL-1210GR gekocht. Eigenaar Peter is een vriendelijke, behulpzame en kundige man. Ook al voelde hij zich ziek, hij nam uitgebreid de tijd om er voor te zorgen dat ik tevreden wegging. Hij wist veel over het product te vertellen. De doos werd ter plekke uitgepakt en de inhoud bekeken. Een kapotte stofkap werd onmiddellijk vervangen. Hij gaf een gedegen advies over de keuze van het element, zonder iets te willen aansmeren. Maw hij verkoopt niet een duur element als hij denkt dat dat geen meerwaarde heeft. Hij installeerde het element, maakte alle instellingen en legde uit wat hij aan het doen was en waarom. Uiteindelijk de draaitafel met goede kabels (die hij gratis erbij geeft) aangesloten en beluisterd. Kortom, Peter luistert naar jou als klant en neemt de tijd voor je. Bij hem geldt nog: de klant is koning. Uitstekende ervaring!

Een SL1210GR gekocht bij Peter. Door hem mijn, eerder gekochte, DL103 in laten bouwen (in een Jelco headshell) en af laten stellen. Na enig fine-tunen thuis klinkt de combi prachtig! Resonantiefrequentie rond de 10Hz. Goede combi dus. En dat hoor je dus ook.
Albepro is een aanrader. Peter is kundig, vriendelijk en hij neemt de tijd voor je.....

Zeer fijn bedrijf! Peter heeft mij al diverse keren uit de brand geholpen door moeilijk te vinden onderdelen te leveren die nergens anders te vinden zijn. Super!

Ik kan me alleen maar aansluiten bij alle positieve beoordelingen.
Zeer snelle lever en reactietijd. Geeft persoonlijk en kundig advies. Weet waar hij het over heeft en pakt altijd de telefoon op.
Een Audio Technica LP5 besteld en volgende dag bezorgd. Maar had minimale speling op een lager van de toonarm wat toch een teleurstelling was. Peter gebeld en gaf aan dat ik deze rechtstreeks naar Audio Technica in Amsterdam kon sturen om af te stellen. 4 januari verstuurd en 9 januari weer retour (!) keurig gerepareerd nu zonder speling. De AT-LP5 is overigens echt een aanrader, aangesloten op m'n AVM A 5.2t en luisteren via Monitor Audio PL200 via de ingebouwde phono versterker van de LP5. Het geluid is dat van en draaitafel vele klassen hoger. Je krijgt ontzettend veel waar voor je geld.
Kortom dit is een winkel waar je van op aan kunt. Staat in m'n favorieten!

Afgelopen zomer heb ik mijn Technics Sl 1210 Mk5 bij Peter gebracht voor een onderhoudsbeurt, dat hield in: Nieuwe bekabeling met RCA connectoren, smeren lagers en afstellen.
Daarnaast heeft Peter mij een mooi element aangeraden; de Audiotechnica VM 540 ML, waanzinnig! Ik luister nu naar mijn oude lp’s en hoor ze op een manier die ik nog niet had gehoord! Kortom, echt een aanrader om de professionsl himself een keer te laten kijken naar en adviseren over je Technics SL 1200!

Zomer 2017 mijn 2 SL1210ML2's langsgebracht voor een opknapbeurt (kabels vervangen, naaldvmrlichting upgrade en een grote beurt).
Zeer tevreden!! Peter is een ware professional!
Ook zeer goede service na de reparatie.

Bij Albepro geweest om mijn Denon dl-!03 te vernangen door een dl-103R.
Peter heeft mij overtuigd om een Benz Micro Gold te nemen.Ik heb het thuis uitgeprobeerd en het het was een geweldige upgrade.Met dit element had ik meer bas en warm geluid.Bij de dl-103 was het geluid te scherp en droog.
De Benz Micro Gold is een echte Aanrader.

Peter Bedankt.

Peter
Vandaag mijn tweede SL 1200-MK2 bij je opgehaald na een complete revisie,
ook deze speler werk weer en ziet er weer uit als nieuw ,ben heel blij dat ik deze bij jou hebt laten doen .
Vakwerk,was het geld dubbel en dwars waard ,we gaan elkaar zeker weer zien.

Groeten John

Hallo Peter,
Ik wil je nogmaals bedanken voor de koffie, de service en je uitgebreide uitleg, niet per sé in deze volgorde. Mijn reloop draait als een zonnetje en ik heb er elke dag plezier van. Mijn liefde voor 78 toeren heeft weer een boost gekregen. Tot een volgende keer, daar ben ik zeker van!
Write a review