Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

I ordered two used Technics SL-1210 M5G from ALBEPRO. I could not believe my eyes when I opened the box. The two decks were in a perfect condition! Like new from factory. Unbelievable! Thank you very much!!! Shipping was very fast.

Vorige week mijn draaitafel (SL-1210 MK2) opgehaald na een grondige check en reparatie. Ik ben blij dat Peter het probleem uiteindelijk heeft kunnen vinden, de draaitafel was soms “out of control” (alle lampjes aan en de draaischijf versnelde alleen maar). Toen ik 'm bracht was het probleem uit zichzelf weer verdwenen, probeer er dan maar eens achter te komen wat er überhaupt mis is.

Gelukkig ging ie na een tijdje weer over z'n toeren en is het probleem getraceerd, het bleek een slechte soldeerverbinding te zijn bij een van de transistoren (soms maakte ie geen contact, heel je deck compleet over de zeik) …… ik zie het in principe als een fabrieksfout die na 35 jaar problemen begon te geven.

De deck draait weer als vanouds en met “als vanouds” bedoel ik, de draaien weer zoals ik ze terugkreeg nadat ik ze hier een jaar of twee geleden heb laten opknappen (nieuwe pitchcontrol, motorsmering, nieuwe bekabeling). Die van mij zien er best gaar uit, maar ze draaien alsof ze nieuw uit de doos komen (ik heb ze inmiddels ook gepoetst, ze blinken weer, … voor zover dat kan :-))!

Het is zoals Ronny hieronder zegt, de lol in het draaien van platen is toen bij mij toen ook weer volledig teruggekomen, niet dat het ooit is weggeweest, maar ik draaide thuis zo goed als niet meer, nu bijna dagelijks, dat komt volledig “doordat ze het weer doen”!

Ik kan het elke vinyl-DJ aanraden om je Technics eens een keer een grote beurt te geven en bij Albepro zijn ze in goede handen!

Geweldige service!

Een echte aanrader!

Top service en vakmanschap. 2x Technics sl1200 (1996)laten reviseren. Als nieuw terug ontvangen.

Goedemiddag,

Hierbij wil ik jullie complimenten geven voor de service.
Door de snelle reactie op mijn vraag of de Headshell ook op sl-1700 past heb ik de headshell gisteren nog besteld en vandaag al in huis. Top.

Bij veel bedrijven krijg je geen, of pas veel later reactie op vragen.

Trouwens goed idee om direct de link in email te plaatsen om product te bestellen.

Met vr gr

Peter den Ouden

Hey Peter, de draaitafels zijn FANTASTISCH. Jou upgrade is werkelijk fenomenaal! Ze zien er niet alleen nieuw uit maar klinken ook echt goed en draaien perfect. Ook het weghalen van de 0/click op de speed fader is een geweldige verbetering. De afstelling en calibratie zijn beter dan ooit en de blauwe verlichting LED is een in het oog springende stijlvolle verbetering.
Mijn eerste oefenset was echt 'kicken', misschien lag het aan de vernieuwde draaitafels maar na 15 jaar zat er nog geen sleet op mijn skills. Nu heb ik zelfs zin gekregen om terug meer te spelen, so much fun, awesome.
Jou passie voor de SL1200 is overgeslagen op mij en de liefde voor het old school vinyl is na een lange winterslaap van 15 jaar terug ‘wide awake’.
Bedankt voor je super vakmanschap.
Write a review