Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Vrijdagochtend Peter gebeld of ik een afspraak kon maken inzake vervanging element, advies en afstellen arm van de platenspeler. Ik kon gelijk langskomen (hemelsbreed zal hij 1 km van me af zitten). Peter stelde de diagnose snel en zéér scherp en met de nodige humor. Passie voor het vak en commitment naar de klant, zijn zomaar 2 woorden die me te binnen schieten. Zonder twijfel zal mijn volgende platenspeler daar vandaan komen. Sterker nog, niemand anders meer die aan mijn draaitafel komt, en het staat buiten kijf wie ik ga bellen voor advies! Albepro duizend procent! Peter, bedankt voor alles, hij speelt als een zonnetje en zelfs mijn vrouw is onder de indruk!

Al sinds april van dit jaar, toen het nieuws m.b.t. de nieuwste Technics Limited Edition bekend werd, heb ik de website van Albepro in de gaten gehouden. Na een mail naar Peter, ben ik op de reserveringslijst gezet en begon het lange wachten. Eerlijk gezegd begon ik er rekening mee te houden dat het me niet meer zou lukken om een exemplaar te bemachtigen. Toen kreeg ik een mail van Peter. De zo gewenste blauwe variant van de M7L was binnen. Ik heb hem zelf opgehaald in Helmond (vanuit Rotterdam); het was de reis absoluut waard. Wat een mooie platenspeler is het! Ik ben al jaren een liefhebber van Technics. Ik heb mijn setje MK5's 17 jaar geleden gekocht en ik draai er nog regelmatig mee. Wat Peter mij over het merk en zijn historie heeft verteld, wist ik niet, terwijl ik dacht een kenner te zijn. Albepro ademt Technics! Niet alleen m.b.t. de nieuwe producten en de prachtige modellen die er in de showroom staan, maar ook de reparatie- en revisieservice is een klasse apart. Peter is een absolute vakman! Mijn MK5's zullen dan ook zonder meer een mooie upgrade krijgen! En daar rijd ik graag voor naar Helmond!

Voor het eerst daar geweest voor een nieuwe naald. Perfect geholpen en heb nu meer verstand van hoe en wat er moet gebeuren met een nieuwe naald. Klasse, dank u.

Dinsdag 19 juli de Technics SL-1200G besteld na een enthousiast gesprek via de telefoon. 20 uur later stond ie al in Groningen , perfect en verzekerd verstuurd. Na nauwkeurig uitpakken en met goede advies over het afstellen van de platenspeler nu dolblij met deze buitencategorie speler. Nog nooit heb ik vinyl zo fantastisch en met expressie horen klinken. Dank voor de super snelle levering en goede service Albepro !

Marcel

Afgelopen vrijdag een Technics SL-1500 C gekocht met een Audio Technica VM 750SH. Een perfecte combinatie. Ondanks de grote afstand heb ik de draaitafel opgehaald in Helmond. Hiervoor had ik vooraf al een afspraak gemaakt.
Het element is daar door Peter gemonteerd en iedere handeling werd uitgelegd. Om alles compleet te maken een Norstone Jura kabel aangeschaft. Ook nog een Okki Nokki one gekocht om voor schone platen te zorgen. Peter neemt de tijd om alles uit te leggen en de draaitafel werd ook aangesloten om te laten zien en horen wat je koopt. Natuurlijk zal je thuis een andere versterker en speakers hebben maar je hebt wel een beeld over wat kan zijn. Toen we weer weg gingen kregen we twee flesjes water mee voor de terugreis. Al met al was de (heen en weer) reis van 5 uur en het winkelbezoek van ca. 3 uur voor ons een goede en leuke dagbesteding. Als je waarde hecht aan service moet je hier zeker zijn.

Mijn sl1200mkII van 1978 laten renoveren bij Peter. Bij het ophalen was ik blij verrast hoe mooi deze weer in originele staat is hersteld. Wat een vakkennis en motivatie om dit project tot een zeer mooi einde te brengen. Er is een audio-technica VM740ML aangeschaft en op de draaitafel geïnstalleerd met een prima uitleg van Peter. Het grote genieten is begonnen!

Woensdag 29 december een Technics SL 1500C besteld, netjes de volgende dag in huis (extra goed ingepakt).
Erg blij met de draaitafel, het geluid is fantastisch.

Veel kennis van zaken bij Albepro, hier ga ik in de toekomst zeker nog meer bestellen.

Onlangs heb ik de SL-1210-GR draaitafel besteld en opgehaald. Wat een pracht van een speler.
I.c.m. de Audio-Technica VM760SLC is het een waar genot om weer naar vinyl te luisteren.
En ja, alles wat mijn voorgangers hebben geschreven klopt. Pure passie en vakkennis is wat je ervaart bij Peter.

Peter, het was me een waar genoegen. Veel succes verder !

Wat een passie.... Wat een gedrevenheid....En wat geweldig om te zien hoe deze 2 samenkomen in de persoon van Peter.
Vol bezieling en enthousiasme legt hij iedere vraag geduldig uit en maakt hij echt tijd voor je. Dit is klantenservice pur sang!
Tel hierbij oneindige kennis en expertise bij op en je krijgt een goed beeld van Albepro.
Peter, you're one of a kind!

Afgelopen weekend een afspraak gemaakt met Peter voor de aanschaf en plaatsing van een nieuw AT-VM95ML element, zo'n beetje de maximale upgrade voor mijn Technics SL-Q3 nadat de AT-95E al vele jaren trouwe dienst bewees. Na persoonlijke ontvangst en een kopje koffie heeft Peter het element perfect geplaatst en vakkundig afgesteld met de nodige tips voor mijzelf. Daarna nog een platenwasser en naalddrukweger meegenomen om ook thuis optimaal te kunnen blijven genieten. Er gaat weer een wereld voor me open, geluid klinkt veel beter en gedetailleerder en na het wassen ook nog eens zonder kraken. Peter, bedankt voor de hele fijne service en ik kom tzt zeker langs voor een volgende upgrade (al zal dat waarschijnlijk een nieuwe platenspeler gaan worden).
Write a review