Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Ik herkende mijn 31 jaar oude SL1200MK2 niet meer terug nadat Peter hem volledig gereviseerd had. Wat een vakwerk. Grote klasse. Beter dan nieuw uit de doos. En niet alleen de buitenkant, ook de binnenkant is een lust voor het oog. Het soldeerwerk op de printplaat is puntgaaf. De nieuwe potmeters en condensatoren staan de glimmen. 2 weken eerder dan verwacht kon ik mijn SL op komen halen. Deze stond al klaar voor gebruik boven in de showroom. Peter heeft toen ook nog even mijn nieuw element met naald de anti-skating ingesteld + naalddruk met speciale weegschaal. En wat een geluid kwam eruit, nog nooit meegemaakt. Ik geniet iedere keer weer als ik mijn SL zie blinken.
Zelden mensen ontmoet met zoveel passie en kennis als Peter.
Albepro is de one-stop-shop voor DJ's/Vinyl/Technics liefhebbers.
Niet voor niets dat alle grote DJ's hun SL's aan Peter toevertrouwen!

Deze week kon ik mijn Technics SL 1210 mk2 uit 1992 ophalen bij Peter. Een grondige revisie was hard nodig.

Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Wat een vakmanschap!! Fantastisch ook om te zien hoe gedreven, gepassioneerd en met precisie Peter te werk gaat. Elk detail telt. En dat alles met maar één doel: perfectie! Met minder neemt Peter simpelweg geen genoegen. Hij neemt ruimschoots de tijd voor een praatje en zijn eerlijke adviezen zijn goud waard. Peter weet waar hij het over heeft.

Twijfel je nog? Niet doen: ga naar Albepro!!

Mijn platenspeler kan weer jaren mee ! Peter, enorm bedankt voor alles! En wellicht tot snel :-)

Voor jou 10 sterren !!!

Een prachtige winkel. Na een paar uur met een goed gevoel de winkel verlaten met een mooie technics platenspeler SL-1500C met toebehoren.
Deskundig advies gekregen.

Service met een gouden randje. Het toonarm-mechanisme van mijn bij ALBEPRO aangeschafte Technics SL1500c vertoonde vanaf de fabriek een klein mankement. Direct werd ik te woord gestaan en werd mijn klacht serieus genomen. Na eerst diverse tips van Peter te hebben geprobeerd besloot hij toch op eigen initiatief een compleet nieuwe toonarm te monteren. Als extra service werd mijn element vakkundig afgesteld, net zoals de anti-skating en VTA. Nadat hij zorgvuldig de SL had gepoetst en het element had schoongemaakt, ging ik met een machine naar huis die er beter uitzag dan toen ik hem nieuw uit de doos haalde. Wat een passie en wat een service. Met de nano-nauwkeurige afstelling nu, klinkt ie beter dan ik ooit heb gehoord. Ik ga niet wachten tot een volgende onderhoud voordat ik weer naar ALBEPRO rijd. Zijn selectie (alles op voorraad) van apparatuur en accesoires is om te watertanden. Koop bij ALBEPRO.

Enkele weken geleden, 1.5 uurtje rijden naar Helmond.
Gedacht na 1 uur weg te zijn, na ruim 3 uur incl platenspeler vertrokken.
Een fantastische en leerzame middag bij Peter gehad.
Hier wordt ik blij van!

nu 3 x in die prachtige winkel in helmond geweest .( wat een snoepwinkel )
en weer op mijn wenken bediend mijn sl 1200mk2 laten schoonmaken en een nieuwe ortofon laten monteren .
sl1200 gekocht met wederom een strak gemonteerde ortofon erop
en niet te vergeten die super versterker die ze alleen in helmond verkopen de su-g700 wat een super apparaat .
en de lekkere koffie van oma niet vergeten natuurlijk.
kortom goede spullen en zeer goede service is wel een rit van 1.5 uur waard.
bedankt voor je gastvrijheid peter.


Onlangs heb ik mijn 2 Technics SL1200 MK2's naar ALBEPRO gebracht voor een service pack. Hiernaast heb ik ook gevraagd om de voedingskabels te vervangen en de pitch fader te vernieuwen met de MK5 pitch faders. Ik wilde m'n decks natuurlijk zo origineel mogelijk houden maar ik vond rond de ''nul'' mixen soms lastig met de klik. Ik ben echt super tevreden over het resultaat. M'n decks lopen weer super strak (misschien wel beter dan fabriek-af) Peter is een specialist en perfectionist en dat is echt super tof! Ooit eerder 1 van m'n decks naar een ander bedrijf gebracht met een defecte toonarm en Peter liet me hun werkwijze en reparatie zien. Dit zag er echt niet uit! De werkwijze van ALBEPRO is van een ander niveau. Ik kan echt iedereen aanraden om je decks naar ALBEPRO te brengen voor onderhoud en service. Ben er echt blij mee. Zelfs m'n lastigste platen lopen weer lekker strak op m'n decks. Thanks Peter!

Een paar weken geleden naar Helmond gereden voor de aankoop van een nieuwe Technics SL-1210 MK7. Na wat gegoogeld te hebben terecht gekomen op de website van Albepro. En na de uitermate positieve klantbeoordelingen te hebben gelezen, beslist om bij Albepro te kopen. Ik kan alleen maar zeggen dat geen woord gelogen is wat je leest : Wat een geweldige fijne service! Peter is een man die met hart en ziel voor zijn vak leeft en perfect weet waar hij over spreekt. En hij neemt alle tijd om je de nodige uitleg te geven en je platenspeler af te stellen, met een lekker koffietje erbij. Hier krijg je echt een goed gevoel bij en er wordt ook niks opgedrongen. Jij bent de klant en Peter helpt je met wat jij nodig hebt naar jou wensen. Ik ben nog steeds super blij dat ik hier terecht gekomen ben.
Heb de set, een Technics SL-1210 MK7 met AT-VM540ML element + Cambridge Audio Duo voorversterker, nu reeds enkele weken in gebruik en alles klinkt fantastisch. Wat een mooi gedetailleerd geluid!

Peter, dikke merci voor alles en ik spring zeker weer eens binnen!

Een aantal weken geleden toog ik in de bloedhitte naar Helmond om te kijken naar de Lenco die Peter te koop had staan. Prachtig, ik kan niet anders zeggen, perfect stil, mooie gelijkloop, maar ik viel er niet voor als een blok. Dat kan gebeuren. Dus wat dan? In de auto terug naar Rotterdam, anderhalf uur sturen onverrichter zake huiswaarts? Nee joh, een Technics SL-1200GR met AT 740ML element, dat is het geworden. En ik ben er bij mee hoor, wat een machtige machine!
Maar spullen kun je in principe overal kopen; de echte waarde zit toch in de service en die is van het hoogste niveau. Alles perfect afgesteld, voorzien van de juiste adviezen, geweldig. Peter is een fijn mens met hart voor de producten, de zaak en de klanten. Ik kom hier graag terug als ik weer iets nodig heb.

Na 25 jaar gebruik van mijn SL1200's was het tijd voor revisie.
Peter is denk ik een perfectionist; hij heeft ze fantastisch gereviseerd (en volgens mij heeft hij nog meer gedaan als hij in rekening heeft gebracht)
Het is echt geen verkooppraat; na revisie zijn ze beter als uit de fabriek, was mijn beleving. Ik heb nog nooit op zulke fijne SL's gedraaid. Het kost wat, maar dan heb je ook wat (en nog meer ook)
Ik kan 't aanraden om in Helmond langs te gaan.


Write a review