Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Ik heb door Albepro 2 mk2 spelers laten reviseren. Direct zie je dat Peter er enorm veel verstand van heeft en hij liet me weten dat ik een van de eerste generaties MK2 spelers (1978) had meegebracht.
De spelers zijn na revisie als nieuw en op elk detail is op gelet. Ze zien er weer perfect uit. ook de speler uit 1978 lijkt zo nieuw uit de doos te komen.
Mensen als U het beste advies wilt hebben over Technics platenspelers bij koop of een revisie: Zoek dan niet langer en ga naar Peter bij ALBEPRO!

Enkele weken geleden, na het lezen van een aantal reviews besloten om een Technics sl-1500c te kopen bij Albepro.
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering, en over de Technics! Fantastische draaitafel.
Mijn eerste upgrade zal een ander element zijn.
Ook dan zal ik Albepro weten te vinden voor advies en aankoop

Inmiddels twee weken de trotse eigenaar van een Technics SL 1500C met een Audio-technica VM750 SH pick-up element.

Mijn 44 jaar oude draaitafel met pensioen gestuurd. Op zoek naar een goede vervanger kwam de Technics specialist Albepro al snel in beeld (gezien de vele lovende klant-recenties).

Afspraak gemaakt en de draaitafel opgehaald in Helmond. Na 1.5 uur rijden (de moeite waard) vriendelijk ontvangen met een kopje “Brabantse koffie”.

Peter heeft de draaitafel afgesteld en tijdens de afstelling uitleg geven m.b.t. de instellingen. Twee puntjes die ik niet kende, leerzame dag.

Ik had het idee mijn eigen Ortofon MC element gebruiken. Peter heeft mij voorgesteld dat niet te doen en stelde voor over te stappen op de Audio-technica VM750SH. Een goed voorstel ik ben zeer tevreden met dit element.

Enorm blij met deze aankoop. Albepro, goed advies en vakmanschap !

Had afgelopen week een nieuwe draaitafel online gekocht bij ALBEPRO, de Technics SL-1500C. Maar de volgende dag onmiddellijk even gebeld, de draaitafel was nog net niet met de post mee. Na een kort gesprek was het veel beter om de draaitafel op te halen! Volgende dag naar Helmond(168 km) Zo blij dat ik de draaitafel heb opgehaald, zeer goed geholpen door ALBEPRO, zoveel informatie gehad over het instellen, wat ik jaren zelf verkeerd heb gedaan, als je een nieuwe draaitafel koopt, ga naar ALBEPRO, je krijgt vakkundig uitleg, blij dat ik het heb gedaan Éénmaal thuis alles aangesloten en afgesteld, en het werkte prima! Tot de volgende keer. Gr Hans

Nadat ik, online, bij Albepro de Technics 1500C had besteld, liep ik er tegenaan dat het goed afstellen van de 1500C toch wel een dingetje was. Toen gebeld met Peter van Albepro. Ik ben toen bij Albepro langs gegaan. Peter heeft zijn passie, aandacht en ambacht laten zien en nam alle tijd voor me.

Eenmaal thuis de boel weer aangesloten. Wat een heerlijk geluid!
Mocht je net als mij de kundigheid missen om een platenspeler af te stemmen, haal je speler dan op bij Albepro. Echt een aanrader!

Beste Peter,
Wat een ontvangst bij jou!
Alle aandacht voor het draaitafelproject:
Met enthousiasme, gedrevenheid en perfectionisme het e.e.a. afgeregeld, met als resultaat een wonderschoon klankbeeld.
Zo hoort het....bedankt voor jouw deskundigheid dat dit dus bereikt kon worden.
Ik geniet met volle teugen van de muziek.

Gr. Frans (en heel veel succes met je zaak, dat zal best wel lukken)

Ik herkende mijn 31 jaar oude SL1200MK2 niet meer terug nadat Peter hem volledig gereviseerd had. Wat een vakwerk. Grote klasse. Beter dan nieuw uit de doos. En niet alleen de buitenkant, ook de binnenkant is een lust voor het oog. Het soldeerwerk op de printplaat is puntgaaf. De nieuwe potmeters en condensatoren staan de glimmen. 2 weken eerder dan verwacht kon ik mijn SL op komen halen. Deze stond al klaar voor gebruik boven in de showroom. Peter heeft toen ook nog even mijn nieuw element met naald de anti-skating ingesteld + naalddruk met speciale weegschaal. En wat een geluid kwam eruit, nog nooit meegemaakt. Ik geniet iedere keer weer als ik mijn SL zie blinken.
Zelden mensen ontmoet met zoveel passie en kennis als Peter.
Albepro is de one-stop-shop voor DJ's/Vinyl/Technics liefhebbers.
Niet voor niets dat alle grote DJ's hun SL's aan Peter toevertrouwen!

Deze week kon ik mijn Technics SL 1210 mk2 uit 1992 ophalen bij Peter. Een grondige revisie was hard nodig.

Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Wat een vakmanschap!! Fantastisch ook om te zien hoe gedreven, gepassioneerd en met precisie Peter te werk gaat. Elk detail telt. En dat alles met maar één doel: perfectie! Met minder neemt Peter simpelweg geen genoegen. Hij neemt ruimschoots de tijd voor een praatje en zijn eerlijke adviezen zijn goud waard. Peter weet waar hij het over heeft.

Twijfel je nog? Niet doen: ga naar Albepro!!

Mijn platenspeler kan weer jaren mee ! Peter, enorm bedankt voor alles! En wellicht tot snel :-)

Voor jou 10 sterren !!!

Een prachtige winkel. Na een paar uur met een goed gevoel de winkel verlaten met een mooie technics platenspeler SL-1500C met toebehoren.
Deskundig advies gekregen.

Service met een gouden randje. Het toonarm-mechanisme van mijn bij ALBEPRO aangeschafte Technics SL1500c vertoonde vanaf de fabriek een klein mankement. Direct werd ik te woord gestaan en werd mijn klacht serieus genomen. Na eerst diverse tips van Peter te hebben geprobeerd besloot hij toch op eigen initiatief een compleet nieuwe toonarm te monteren. Als extra service werd mijn element vakkundig afgesteld, net zoals de anti-skating en VTA. Nadat hij zorgvuldig de SL had gepoetst en het element had schoongemaakt, ging ik met een machine naar huis die er beter uitzag dan toen ik hem nieuw uit de doos haalde. Wat een passie en wat een service. Met de nano-nauwkeurige afstelling nu, klinkt ie beter dan ik ooit heb gehoord. Ik ga niet wachten tot een volgende onderhoud voordat ik weer naar ALBEPRO rijd. Zijn selectie (alles op voorraad) van apparatuur en accesoires is om te watertanden. Koop bij ALBEPRO.
Write a review