Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

If you are already into vinyl or just starting out expert advice is crucial to get the best possible sound. That is what I got at Albepro while purchasing a new cartridge for my turntable. My visit was also fun .

25 Augustus een Technics SL-1200 MK7 gekocht, bijzondere en zeer positieve ervaring. Peter neemt echt uitgebreid de tijd om uitleg te geven, ik ben volgens mij nog nooit zo lang in een winkel geweest en zo uitgebreid en kundig geholpen (iets wat ik in de consumentenelektronica detailhandel bijna niet meer meemaak) de speler ook nog eens perfect afgesteld. Op aanraden toch maar een nieuw Audio Technica element gekocht in plaats van een oud element te upgraden. Mijn platen klinken op deze speler en element echt heel veel beter. Nogmaals dank voor het uitgebreide advies, voor een volgende element die we in de toekomst waarschijnlijk een keer aanschaffen weten wij je zeker weer te vinden en rijden we graag die 70 kilometer weer.

Gisteren richting Albepro gereden om een nieuwe platenspeler aan te schaffen. Had geen idee wat ik kon verwachten maar voor Technics moest ik toch echt even anderhalfuur de auto in. Geen seconde spijt van gehad want wat een ontvangst!! Er werd mij meteen een bak heerlijke koffie aangeboden. Als je het woord klantvriendelijkheid opzoekt in de Dikke van Dale dan zie je de foto van Peter er achter staan met het logo van Albepro.
Bij de aanschaf krijg je niet zoals bij vele bedrijven een doos overhandigd met de rekening er bij met de woorden zoek het maar uit. Nee, bij Peter gaat dat net ff anders. De speler wordt uitgepakt en met het door mij meegenomen element nauwkeurig afgesteld met behulp van de meest professionele apparatuur en onderwijl verteld Peter over zijn passie voor Technics. Daarna werden mijn meegenomen lp’s op zeer professionele wijze gereinigd waarna ik lekker kon luisteren naar mijn nieuwe platenspeler.
Ik waande mij echt in een snoepwinkel want wat een mooie showroom. Ik heb mij daar echt geen seconde verveeld maar jammergenoeg na twee en half uur maar weer eens huiswaarts gereden. Mocht je overwegen om ooit iets van Technics aan te schaffen neem dan eens de moeite om langs Albepro te gaan. Je zult er geen seconde spijt van krijgen!!

Op de bonnefooi richting Helmond gereden om bij Albepro de SL1500C eens in het echt te bekijken. Na een vriendelijk ontvangst, een paar bakkies koffie en heel veel nuttige informatie was het voor mij wel duidelijk, hier ga ik m’n draaitafel aanschaffen. Peter neemt de tijd om je te informeren, doet het met alle plezier en met een keurig afgestelde platenspeler verlaat je als tevreden klant het pand. Bedankt Albepro, je hebt een nieuwe vaste klant erbij!

Hoi Peter
Ik ben donderdag thuis gekomen en heb de speler aangesloten. Daarna de hond gelopen. En daarna platen gaan draaien. Gisteren van 9.00 tot 21.00 met zeer korte pauzes voor dingen als koken en hond uitlaten.
Ik heb dus al heel wat gehoord. En veel verschillende genres ook. Nu de laatste Snarky Puppy 3LP erop liggen. Welke plaat ik ook opgezet heb bij allemaal heb ik dingen gehoord die ik niet eerder gehoord heb! Dat allemaal dankzij de 1200GR met Nagaoka MP-200 naald!
De helderheid van het geluid is onbeschrijflijk mooi. Hele transparante weergave. Met alles perfect gedefinieerd hoorbaar. Snarky is een grote band. Maar iedere muzikant heeft echt ‘een plek’ in het geluid.
Wat een genot is dit! Dank je wel!
Ook voor alle uitleg en het perfect afstellen van de speler!

Groeten Arno

Ik ken Peter niet persoonlijk maar via mijn goede vriend die komt daar 1 an 2 keer per week en praat veel met hem heb via mijn werknemer een mooie draai tafel laten kopen ik dacht dat zal wel goed kommen en maal thuis aan gekomen uit gepakt en wat is dit mooie ongelooflijk aan gezet wat een geluid komt daar uit top P.S Peter dit wist an... maar top zal als ik kan en ben in nl langs komen om even tebabelen afz tiësto

In mijn ziekenhuisomroeptijd (heel lang geleden) gedraaid met de 1200 MKII. Dus bij mijn zoektocht moest het Technics zijn. Na meer dan 2 maanden bij de verkeerde leverancier gewacht te hebben op een pre-order, gebeld met Peter. Vraag was of hij wel de SL-1500C kan leveren. En dat is zo. Geleverd binnen 1 dag in een dubbele doos. En gelukkig eindelijk weer de Sparks en Brother in Arms op vinyl beluisteren. Het leven kan zo mooi zijn. Dat is, als ik Taurus van ELP heb schoongemaakt. Kortom Albepro het is.

Via een kennis kwam ik bij Peter terecht voor een upgrade van mijn Technics 1200 mrkII uit 1998. Ik gebruik deze voor het afspelen van mono jazz platen met een Ortophon Quintet. We raakten in een prettig gesprek. Lang verhaal kort: een week later kon ik mijn nieuwe Technics1200 G ophalen bij Peter. Deze werd in elkaar gezet en het element werd gemonteerd en afgesteld. Ik keek mijn ogen uit, had dit proces nog nooit meegemaakt! Intussen staat deze 1200 G heerlijk te spelen. En ook de 1200 Mark II is intussen geüpgraded. Peter, dank voor jouw kundige en prettige service.

Serious and professional people on whom we can count. Professional packaging and super fast delivery (48 hours after ordering!) despite the distance. I highly recommend.

Nooit gedacht dat ik nog kans zou maken op een SL 1200M7L maar dankzij ALBEPRO is dat vandaag 27 jan 2023 gelukt. ALBEPRO onderscheid zich op alle niveaus tav de klassieke hifi winkel(keten). Peter adviseerde me om toch voor de concorde ELITE te gaan ipv mijn reloop vibe element. Dus die heb ik er bij gekocht. Bedankt Peter voor je tijd en voor je onberispelijke service.
Write a review