Klantreacties en beoordelingen

Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Enkele weken geleden, 1 uurtje rijden naar Helmond.
Gedacht na 1 uur weg te zijn, na ruim 3 uur incl platenspeler vertrokken.
Een fantastische en leerzame middag bij Peter gehad.
Hier wordt ik blij van!


nu 3 x in die prachtige winkel in helmond geweest .( wat een snoepwinkel )
en weer op mijn wenken bediend mijn sl 1200mk2 laten schoonmaken en een nieuwe ortofon laten monteren .
sl1200 gekocht met wederom een strak gemonteerde ortofon erop
en niet te vergeten die super versterker die ze alleen in helmond verkopen de su-g700 wat een super apparaat .
en de lekkere koffie van oma niet vergeten natuurlijk.
kortom goede spullen en zeer goede service is wel een rit van 1.5 uur waard.
bedankt voor je gastvrijheid peter.


Onlangs heb ik mijn 2 Technics SL1200 MK2's naar ALBEPRO gebracht voor een service pack. Hiernaast heb ik ook gevraagd om de voedingskabels te vervangen en de pitch fader te vernieuwen met de MK5 pitch faders. Ik wilde m'n decks natuurlijk zo origineel mogelijk houden maar ik vond rond de ''nul'' mixen soms lastig met de klik. Ik ben echt super tevreden over het resultaat. M'n decks lopen weer super strak (misschien wel beter dan fabriek-af) Peter is een specialist en perfectionist en dat is echt super tof! Ooit eerder 1 van m'n decks naar een ander bedrijf gebracht met een defecte toonarm en Peter liet me hun werkwijze en reparatie zien. Dit zag er echt niet uit! De werkwijze van ALBEPRO is van een ander niveau. Ik kan echt iedereen aanraden om je decks naar ALBEPRO te brengen voor onderhoud en service. Ben er echt blij mee. Zelfs m'n lastigste platen lopen weer lekker strak op m'n decks. Thanks Peter!

Een paar weken geleden naar Helmond gereden voor de aankoop van een nieuwe Technics SL-1210 MK7. Na wat gegoogeld te hebben terecht gekomen op de website van Albepro. En na de uitermate positieve klantbeoordelingen te hebben gelezen, beslist om bij Albepro te kopen. Ik kan alleen maar zeggen dat geen woord gelogen is wat je leest : Wat een geweldige fijne service! Peter is een man die met hart en ziel voor zijn vak leeft en perfect weet waar hij over spreekt. En hij neemt alle tijd om je de nodige uitleg te geven en je platenspeler af te stellen, met een lekker koffietje erbij. Hier krijg je echt een goed gevoel bij en er wordt ook niks opgedrongen. Jij bent de klant en Peter helpt je met wat jij nodig hebt naar jou wensen. Ik ben nog steeds super blij dat ik hier terecht gekomen ben.
Heb de set, een Technics SL-1210 MK7 met AT-VM540ML element + Cambridge Audio Duo voorversterker, nu reeds enkele weken in gebruik en alles klinkt fantastisch. Wat een mooi gedetailleerd geluid!

Peter, dikke merci voor alles en ik spring zeker weer eens binnen!

Een aantal weken geleden toog ik in de bloedhitte naar Helmond om te kijken naar de Lenco die Peter te koop had staan. Prachtig, ik kan niet anders zeggen, perfect stil, mooie gelijkloop, maar ik viel er niet voor als een blok. Dat kan gebeuren. Dus wat dan? In de auto terug naar Rotterdam, anderhalf uur sturen onverrichter zake huiswaarts? Nee joh, een Technics SL-1200GR met AT 740ML element, dat is het geworden. En ik ben er bij mee hoor, wat een machtige machine!
Maar spullen kun je in principe overal kopen; de echte waarde zit toch in de service en die is van het hoogste niveau. Alles perfect afgesteld, voorzien van de juiste adviezen, geweldig. Peter is een fijn mens met hart voor de producten, de zaak en de klanten. Ik kom hier graag terug als ik weer iets nodig heb.

Na 25 jaar gebruik van mijn SL1200's was het tijd voor revisie.
Peter is denk ik een perfectionist; hij heeft ze fantastisch gereviseerd (en volgens mij heeft hij nog meer gedaan als hij in rekening heeft gebracht)
Het is echt geen verkooppraat; na revisie zijn ze beter als uit de fabriek, was mijn beleving. Ik heb nog nooit op zulke fijne SL's gedraaid. Het kost wat, maar dan heb je ook wat (en nog meer ook)
Ik kan 't aanraden om in Helmond langs te gaan.


Gisteren vanuit Zuid-Holland vertrokken naar Helmond om een nieuw element aan te schaffen voor onze platenspeler. Vriendelijk werden wij ontvangen door Peter met koffie. Peter is heel bevlogen en heeft veel kennis van de producten. Nadat gebleken was dat een nieuw element voor onze platenspeler geen goede match was, hebben wij mede door het enthousiasme en advies van Peter besloten een nieuwe Technics SL-1210 MK7 aan te schaffen met AT VM540ML element er op. Peter heeft ruim de tijd genomen om alles te installeren en af te stellen en ons te voorzien van de nodige informatie over de platenspeler en het nieuwe element. Zeer tevreden huiswaarts gereden en direct de platenspeler thuis geïnstalleerd. Heerlijk achterover leunend op de bank genoten van onze nieuwe platenspeler met nog vele uren voor de boeg.
Dus pas op, je komt voor een nieuw element en eindigt met een gloed nieuwe platenspeler mèt nieuw element ;)

I would write you guys in Dutch but my level of Dutch is not enough to thank you as you deserve dude ,for real.
I haven't seen this kind efficiency in any web shop what so ever.

You guys have done a marvelous job on webshop, didn't felt like I'm buying something from Craigslist like many hi-fi spare parts webshops.
Packaging was done perfectly (I cannot appreciate more) ,everything came in one piece.

Really made me felt a need to thank you personally.
Glad to do business with you and hope to do more in the future.

Vakmanschap is Meesterschap . Bij Peter is iedereen in goede handen of je nu instap of high-end wil hij luistert naar je wensen en denkt mee . Ik schrijf NOOIT een review maar maak bij deze een uitzondering . Peter THX .

Mijn Technics 1410 MK2 uit januari 1979 had een aantal mankementen en via google kwam ik bij ALBEPRO terecht, en belde naar Peter.
Omdat Peter en enigste monteur was die de platenspeler kon reviseren en upgraden.
Dus besloot ik af te reizen vanuit Hillegom naar Helmond.
Echter Peter is geen monteur maar een zeer gedreven vakkundig speciallist die mijn platenspelen uitstekend gereviseerd en geüpgradede heeft. en een hele goede adviseur, en weet feilloos aan te voelen wat de klant wil. Hij heeft mij een ook zeer goed element geadviseerd, van Audio Technica.
De speler geeft nu een veel betere zuiverde weergave dan voor de revisie en upgrade en nog meer genot om er naar te luisteren. Als nieuw weer. Ik ben er super blij mee.
Onwijs veel BEDANKT Peter.
Groeten Jan Stork
Schrijf een beoordeling