Klantreacties en beoordelingen

Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Op zoek naar een nieuwe geïntegreerde versterker had ik al langer de SU-R1000 op het oog. Ik maak al jaren gebruik van de uitstekende service van Albepro en zag dat Peter als enige in NL de versterker op voorraad had in zowel zilver als zwart. Een afspraak via email was zo gemaakt (hij reageert snel) en al snel een luistersessie gepland.
Deze review gaat niet over de SU-R1000 maar ik kan wel verklappen dat de versterker van ongekende wereldklasse is. Als Hifi purist en komend van AVM kan ik met aardige zekerheid zeggen dat er weinig beter zijn in deze prijsklasse. Vooral de Phono stage is ook uniek en ongekend mooi. Ga luisteren en laat je overtuigen door je oren en Peter.
Als je bij Albepro binnenkomt heb je meteen een positieve vibe te pakken van de sfeer, apparatuur en hoe Peter (op dat moment met klanten bezig voor een draaitafel upgrade) met zijn klanten omgaat. Uiterst geduldig en enthousiast neemt hij de tijd maar kun je zelf ook je apparatuur meenemen en aansluiten. Ik had in dit geval mijn CD transport aangesloten op de SU-R1000 en had goed klinkende CD's en LP's meegenomen. Zo kon ik op mijn gemak een middag luisteren met uitleg en advies van Peter. Ik merkte van andere klanten die aanwezig waren dat ze snel en tevreden werden geholpen.
Peter heeft een enorme energie en zal alles doen voor een tevreden klant zonder opdringerigheid. Hij stelt zich op als adviseur, niet zozeer als verkoper! Het beste advies is, ga naar zijn winkel als je een audiocomponent wilt bestellen, laat het als het even kan niet bezorgen. Je zult zien dat je met veel meer kennis over je product en tevreden naar huis gaat.
Peter is wat mij betreft de ambassadeur voor Technics in Nederland. Zoveel passie en kennis vind je bijna nergens meer! Ik was blij verrast dat hij me belde nadat ik thuis de versterker had opgesteld en al wat uren had geluisterd. Kon ik blij rapporteren dat alles wat ik ervaren had klopte en mijn verwachten overtroffen waren.
Zoek hem op want nergens anders vind je zo'n enthousiast topadvies als van Peter van Belkum van ALBEPRO.

Op een Maandag, terwijl de meeste HIFI-winkels gesloten zijn, zonder afspraak naar de winkel van Peter gereden.GESLOTEN.......
Laat ik even bellen.....Hoi met Peter......Ik kom er meteen aan......binnen 5 minuten was hij er. Echte gemoedelijke en vriendelijke Brabantse kerel. Vol passie en enthousiasme verteld hij over zijn vakmanschap en met volle trots laat hij zijn paradepaardjes zien. (ik vertel niet wat maar het is de moeite waard om eens te gaan kijken).
Ik heb er een Okki Nokki gekocht. Geweldig apparaat en een must voor de vynil-liefhebber!
Na enige uitleg over naalden en elementen ga ik binnenkort weer een bezoekje brengen aan Albepro. Je wilt immers bij benadering high-res geluid. Peter, tot snel.
TIP: Plan een uurtje meer dan gepland voor een bezoekje......

Afgelopen week voor het eerst bij Peter van Albepro geweest om een nieuwe draaitafel op te halen. Even ‘snel naar binnen en weer weg” dacht ik. Maar nee, zo ging dat dus niet. Peter laat je niet gaan na een kop koffie, keurige begeleiding en het perfect afstellen van een element. En serieus, mijn 1200 heeft nog NOOIT zo goed geklonken. Alles klopt! Heel fijn.

Vrijdagochtend Peter gebeld of ik een afspraak kon maken inzake vervanging element, advies en afstellen arm van de platenspeler. Ik kon gelijk langskomen (hemelsbreed zal hij 1 km van me af zitten). Peter stelde de diagnose snel en zéér scherp en met de nodige humor. Passie voor het vak en commitment naar de klant, zijn zomaar 2 woorden die me te binnen schieten. Zonder twijfel zal mijn volgende platenspeler daar vandaan komen. Sterker nog, niemand anders meer die aan mijn draaitafel komt, en het staat buiten kijf wie ik ga bellen voor advies! Albepro duizend procent! Peter, bedankt voor alles, hij speelt als een zonnetje en zelfs mijn vrouw is onder de indruk!

Al sinds april van dit jaar, toen het nieuws m.b.t. de nieuwste Technics Limited Edition bekend werd, heb ik de website van Albepro in de gaten gehouden. Na een mail naar Peter, ben ik op de reserveringslijst gezet en begon het lange wachten. Eerlijk gezegd begon ik er rekening mee te houden dat het me niet meer zou lukken om een exemplaar te bemachtigen. Toen kreeg ik een mail van Peter. De zo gewenste blauwe variant van de M7L was binnen. Ik heb hem zelf opgehaald in Helmond (vanuit Rotterdam); het was de reis absoluut waard. Wat een mooie platenspeler is het! Ik ben al jaren een liefhebber van Technics. Ik heb mijn setje MK5's 17 jaar geleden gekocht en ik draai er nog regelmatig mee. Wat Peter mij over het merk en zijn historie heeft verteld, wist ik niet, terwijl ik dacht een kenner te zijn. Albepro ademt Technics! Niet alleen m.b.t. de nieuwe producten en de prachtige modellen die er in de showroom staan, maar ook de reparatie- en revisieservice is een klasse apart. Peter is een absolute vakman! Mijn MK5's zullen dan ook zonder meer een mooie upgrade krijgen! En daar rijd ik graag voor naar Helmond!

Voor het eerst daar geweest voor een nieuwe naald. Perfect geholpen en heb nu meer verstand van hoe en wat er moet gebeuren met een nieuwe naald. Klasse, dank u.

Dinsdag 19 juli de Technics SL-1200G besteld na een enthousiast gesprek via de telefoon. 20 uur later stond ie al in Groningen , perfect en verzekerd verstuurd. Na nauwkeurig uitpakken en met goede advies over het afstellen van de platenspeler nu dolblij met deze buitencategorie speler. Nog nooit heb ik vinyl zo fantastisch en met expressie horen klinken. Dank voor de super snelle levering en goede service Albepro !

Marcel

Afgelopen vrijdag een Technics SL-1500 C gekocht met een Audio Technica VM 750SH. Een perfecte combinatie. Ondanks de grote afstand heb ik de draaitafel opgehaald in Helmond. Hiervoor had ik vooraf al een afspraak gemaakt.
Het element is daar door Peter gemonteerd en iedere handeling werd uitgelegd. Om alles compleet te maken een Norstone Jura kabel aangeschaft. Ook nog een Okki Nokki one gekocht om voor schone platen te zorgen. Peter neemt de tijd om alles uit te leggen en de draaitafel werd ook aangesloten om te laten zien en horen wat je koopt. Natuurlijk zal je thuis een andere versterker en speakers hebben maar je hebt wel een beeld over wat kan zijn. Toen we weer weg gingen kregen we twee flesjes water mee voor de terugreis. Al met al was de (heen en weer) reis van 5 uur en het winkelbezoek van ca. 3 uur voor ons een goede en leuke dagbesteding. Als je waarde hecht aan service moet je hier zeker zijn.

Mijn sl1200mkII van 1978 laten renoveren bij Peter. Bij het ophalen was ik blij verrast hoe mooi deze weer in originele staat is hersteld. Wat een vakkennis en motivatie om dit project tot een zeer mooi einde te brengen. Er is een audio-technica VM740ML aangeschaft en op de draaitafel geïnstalleerd met een prima uitleg van Peter. Het grote genieten is begonnen!

Woensdag 29 december een Technics SL 1500C besteld, netjes de volgende dag in huis (extra goed ingepakt).
Erg blij met de draaitafel, het geluid is fantastisch.

Veel kennis van zaken bij Albepro, hier ga ik in de toekomst zeker nog meer bestellen.
Schrijf een beoordeling