Klantreacties en beoordelingen

Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Onlangs heb ik de SL-1210-GR draaitafel besteld en opgehaald. Wat een pracht van een speler.
I.c.m. de Audio-Technica VM760SLC is het een waar genot om weer naar vinyl te luisteren.
En ja, alles wat mijn voorgangers hebben geschreven klopt. Pure passie en vakkennis is wat je ervaart bij Peter.

Peter, het was me een waar genoegen. Veel succes verder !

Wat een passie.... Wat een gedrevenheid....En wat geweldig om te zien hoe deze 2 samenkomen in de persoon van Peter.
Vol bezieling en enthousiasme legt hij iedere vraag geduldig uit en maakt hij echt tijd voor je. Dit is klantenservice pur sang!
Tel hierbij oneindige kennis en expertise bij op en je krijgt een goed beeld van Albepro.
Peter, you're one of a kind!

Afgelopen weekend een afspraak gemaakt met Peter voor de aanschaf en plaatsing van een nieuw AT-VM95ML element, zo'n beetje de maximale upgrade voor mijn Technics SL-Q3 nadat de AT-95E al vele jaren trouwe dienst bewees. Na persoonlijke ontvangst en een kopje koffie heeft Peter het element perfect geplaatst en vakkundig afgesteld met de nodige tips voor mijzelf. Daarna nog een platenwasser en naalddrukweger meegenomen om ook thuis optimaal te kunnen blijven genieten. Er gaat weer een wereld voor me open, geluid klinkt veel beter en gedetailleerder en na het wassen ook nog eens zonder kraken. Peter, bedankt voor de hele fijne service en ik kom tzt zeker langs voor een volgende upgrade (al zal dat waarschijnlijk een nieuwe platenspeler gaan worden).

Ik heb door Albepro 2 mk2 spelers laten reviseren. Direct zie je dat Peter er enorm veel verstand van heeft en hij liet me weten dat ik een van de eerste generaties MK2 spelers (1978) had meegebracht.
De spelers zijn na revisie als nieuw en op elk detail is op gelet. Ze zien er weer perfect uit. ook de speler uit 1978 lijkt zo nieuw uit de doos te komen.
Mensen als U het beste advies wilt hebben over Technics platenspelers bij koop of een revisie: Zoek dan niet langer en ga naar Peter bij ALBEPRO!

Enkele weken geleden, na het lezen van een aantal reviews besloten om een Technics sl-1500c te kopen bij Albepro.
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering, en over de Technics! Fantastische draaitafel.
Mijn eerste upgrade zal een ander element zijn.
Ook dan zal ik Albepro weten te vinden voor advies en aankoop

Inmiddels twee weken de trotse eigenaar van een Technics SL 1500C met een Audio-technica VM750 SH pick-up element.

Mijn 44 jaar oude draaitafel met pensioen gestuurd. Op zoek naar een goede vervanger kwam de Technics specialist Albepro al snel in beeld (gezien de vele lovende klant-recenties).

Afspraak gemaakt en de draaitafel opgehaald in Helmond. Na 1.5 uur rijden (de moeite waard) vriendelijk ontvangen met een kopje “Brabantse koffie”.

Peter heeft de draaitafel afgesteld en tijdens de afstelling uitleg geven m.b.t. de instellingen. Twee puntjes die ik niet kende, leerzame dag.

Ik had het idee mijn eigen Ortofon MC element gebruiken. Peter heeft mij voorgesteld dat niet te doen en stelde voor over te stappen op de Audio-technica VM750SH. Een goed voorstel ik ben zeer tevreden met dit element.

Enorm blij met deze aankoop. Albepro, goed advies en vakmanschap !

Had afgelopen week een nieuwe draaitafel online gekocht bij ALBEPRO, de Technics SL-1500C. Maar de volgende dag onmiddellijk even gebeld, de draaitafel was nog net niet met de post mee. Na een kort gesprek was het veel beter om de draaitafel op te halen! Volgende dag naar Helmond(168 km) Zo blij dat ik de draaitafel heb opgehaald, zeer goed geholpen door ALBEPRO, zoveel informatie gehad over het instellen, wat ik jaren zelf verkeerd heb gedaan, als je een nieuwe draaitafel koopt, ga naar ALBEPRO, je krijgt vakkundig uitleg, blij dat ik het heb gedaan Éénmaal thuis alles aangesloten en afgesteld, en het werkte prima! Tot de volgende keer. Gr Hans

Nadat ik, online, bij Albepro de Technics 1500C had besteld, liep ik er tegenaan dat het goed afstellen van de 1500C toch wel een dingetje was. Toen gebeld met Peter van Albepro. Ik ben toen bij Albepro langs gegaan. Peter heeft zijn passie, aandacht en ambacht laten zien en nam alle tijd voor me.

Eenmaal thuis de boel weer aangesloten. Wat een heerlijk geluid!
Mocht je net als mij de kundigheid missen om een platenspeler af te stemmen, haal je speler dan op bij Albepro. Echt een aanrader!

Beste Peter,
Wat een ontvangst bij jou!
Alle aandacht voor het draaitafelproject:
Met enthousiasme, gedrevenheid en perfectionisme het e.e.a. afgeregeld, met als resultaat een wonderschoon klankbeeld.
Zo hoort het....bedankt voor jouw deskundigheid dat dit dus bereikt kon worden.
Ik geniet met volle teugen van de muziek.

Gr. Frans (en heel veel succes met je zaak, dat zal best wel lukken)

Ik herkende mijn 31 jaar oude SL1200MK2 niet meer terug nadat Peter hem volledig gereviseerd had. Wat een vakwerk. Grote klasse. Beter dan nieuw uit de doos. En niet alleen de buitenkant, ook de binnenkant is een lust voor het oog. Het soldeerwerk op de printplaat is puntgaaf. De nieuwe potmeters en condensatoren staan de glimmen. 2 weken eerder dan verwacht kon ik mijn SL op komen halen. Deze stond al klaar voor gebruik boven in de showroom. Peter heeft toen ook nog even mijn nieuw element met naald de anti-skating ingesteld + naalddruk met speciale weegschaal. En wat een geluid kwam eruit, nog nooit meegemaakt. Ik geniet iedere keer weer als ik mijn SL zie blinken.
Zelden mensen ontmoet met zoveel passie en kennis als Peter.
Albepro is de one-stop-shop voor DJ's/Vinyl/Technics liefhebbers.
Niet voor niets dat alle grote DJ's hun SL's aan Peter toevertrouwen!
Schrijf een beoordeling