Klantreacties en beoordelingen

Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Afgelopen vrijdag een Technics SL-1500 C gekocht met een Audio Technica VM 750SH. Een perfecte combinatie. Ondanks de grote afstand heb ik de draaitafel opgehaald in Helmond. Hiervoor had ik vooraf al een afspraak gemaakt.
Het element is daar door Peter gemonteerd en iedere handeling werd uitgelegd. Om alles compleet te maken een Norstone Jura kabel aangeschaft. Ook nog een Okki Nokki one gekocht om voor schone platen te zorgen. Peter neemt de tijd om alles uit te leggen en de draaitafel werd ook aangesloten om te laten zien en horen wat je koopt. Natuurlijk zal je thuis een andere versterker en speakers hebben maar je hebt wel een beeld over wat kan zijn. Toen we weer weg gingen kregen we twee flesjes water mee voor de terugreis. Al met al was de (heen en weer) reis van 5 uur en het winkelbezoek van ca. 3 uur voor ons een goede en leuke dagbesteding. Als je waarde hecht aan service moet je hier zeker zijn.

Mijn sl1200mkII van 1978 laten renoveren bij Peter. Bij het ophalen was ik blij verrast hoe mooi deze weer in originele staat is hersteld. Wat een vakkennis en motivatie om dit project tot een zeer mooi einde te brengen. Er is een audio-technica VM740ML aangeschaft en op de draaitafel geïnstalleerd met een prima uitleg van Peter. Het grote genieten is begonnen!

Woensdag 29 december een Technics SL 1500C besteld, netjes de volgende dag in huis (extra goed ingepakt).
Erg blij met de draaitafel, het geluid is fantastisch.

Veel kennis van zaken bij Albepro, hier ga ik in de toekomst zeker nog meer bestellen.

Onlangs heb ik de SL-1210-GR draaitafel besteld en opgehaald. Wat een pracht van een speler.
I.c.m. de Audio-Technica VM760SLC is het een waar genot om weer naar vinyl te luisteren.
En ja, alles wat mijn voorgangers hebben geschreven klopt. Pure passie en vakkennis is wat je ervaart bij Peter.

Peter, het was me een waar genoegen. Veel succes verder !

Wat een passie.... Wat een gedrevenheid....En wat geweldig om te zien hoe deze 2 samenkomen in de persoon van Peter.
Vol bezieling en enthousiasme legt hij iedere vraag geduldig uit en maakt hij echt tijd voor je. Dit is klantenservice pur sang!
Tel hierbij oneindige kennis en expertise bij op en je krijgt een goed beeld van Albepro.
Peter, you're one of a kind!

Afgelopen weekend een afspraak gemaakt met Peter voor de aanschaf en plaatsing van een nieuw AT-VM95ML element, zo'n beetje de maximale upgrade voor mijn Technics SL-Q3 nadat de AT-95E al vele jaren trouwe dienst bewees. Na persoonlijke ontvangst en een kopje koffie heeft Peter het element perfect geplaatst en vakkundig afgesteld met de nodige tips voor mijzelf. Daarna nog een platenwasser en naalddrukweger meegenomen om ook thuis optimaal te kunnen blijven genieten. Er gaat weer een wereld voor me open, geluid klinkt veel beter en gedetailleerder en na het wassen ook nog eens zonder kraken. Peter, bedankt voor de hele fijne service en ik kom tzt zeker langs voor een volgende upgrade (al zal dat waarschijnlijk een nieuwe platenspeler gaan worden).

Ik heb door Albepro 2 mk2 spelers laten reviseren. Direct zie je dat Peter er enorm veel verstand van heeft en hij liet me weten dat ik een van de eerste generaties MK2 spelers (1978) had meegebracht.
De spelers zijn na revisie als nieuw en op elk detail is op gelet. Ze zien er weer perfect uit. ook de speler uit 1978 lijkt zo nieuw uit de doos te komen.
Mensen als U het beste advies wilt hebben over Technics platenspelers bij koop of een revisie: Zoek dan niet langer en ga naar Peter bij ALBEPRO!

Enkele weken geleden, na het lezen van een aantal reviews besloten om een Technics sl-1500c te kopen bij Albepro.
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering, en over de Technics! Fantastische draaitafel.
Mijn eerste upgrade zal een ander element zijn.
Ook dan zal ik Albepro weten te vinden voor advies en aankoop

Inmiddels twee weken de trotse eigenaar van een Technics SL 1500C met een Audio-technica VM750 SH pick-up element.

Mijn 44 jaar oude draaitafel met pensioen gestuurd. Op zoek naar een goede vervanger kwam de Technics specialist Albepro al snel in beeld (gezien de vele lovende klant-recenties).

Afspraak gemaakt en de draaitafel opgehaald in Helmond. Na 1.5 uur rijden (de moeite waard) vriendelijk ontvangen met een kopje “Brabantse koffie”.

Peter heeft de draaitafel afgesteld en tijdens de afstelling uitleg geven m.b.t. de instellingen. Twee puntjes die ik niet kende, leerzame dag.

Ik had het idee mijn eigen Ortofon MC element gebruiken. Peter heeft mij voorgesteld dat niet te doen en stelde voor over te stappen op de Audio-technica VM750SH. Een goed voorstel ik ben zeer tevreden met dit element.

Enorm blij met deze aankoop. Albepro, goed advies en vakmanschap !

Had afgelopen week een nieuwe draaitafel online gekocht bij ALBEPRO, de Technics SL-1500C. Maar de volgende dag onmiddellijk even gebeld, de draaitafel was nog net niet met de post mee. Na een kort gesprek was het veel beter om de draaitafel op te halen! Volgende dag naar Helmond(168 km) Zo blij dat ik de draaitafel heb opgehaald, zeer goed geholpen door ALBEPRO, zoveel informatie gehad over het instellen, wat ik jaren zelf verkeerd heb gedaan, als je een nieuwe draaitafel koopt, ga naar ALBEPRO, je krijgt vakkundig uitleg, blij dat ik het heb gedaan Éénmaal thuis alles aangesloten en afgesteld, en het werkte prima! Tot de volgende keer. Gr Hans
Schrijf een beoordeling