Acoustic Energy


Met trots kunnen wij u vermelden dat wij per direct een officiële dealer zijn van het speakermerk Acoustic Energy. Acoustic Energy is een Engelse luidsprekerfabrikant die inmiddels al 33 jaar op de markt is.

De geraffineerde Acoustic Energy speaker

Het vlaggenschip van Acoustic Energy is de 500-serie. Deze serie bestaat uit twee modellen, namelijk de AE500 Boekenplank met een optioneel bijpassend statief en de AE509-vloerstaander. De gehele 500-serie beschikt over een nieuw ontwikkelde koolstofvezel-carbontweeter en een mid-bass Kevlar driver. Beide elementen zijn ontworpen om de kracht en nauwkeurigheid van de voorgaande legendarische series en aluminium drivers te overtreffen.

Geraffineerde kasten

De kasten zijn gebouwd uit drie lagen: de 6mm lux afgewerkte buitenwant, een 3mm bitumen tussenwand en de 6mm MDF binnenwand. De drivers werken met een neodymiummagneet om hoge prestaties te kunnen leveren. In de kast bevindt zich de passieve transmissielijn die uitkomt bij de bass-gleuf. De bass-gleuf zorgt vervolgens voor de perfecte spreiding van de bassdruk. Mede hierdoor is de 500 serie uniek in zijn prijsklasse. De AE500-serie heeft de afgelopen maanden al diverse awards gewonnen. Ook zijn ze in Nederland met vijf sterren als beste getest.

Verschillende kleuren speakers voor ieder type woningruimte

De speakers zijn afgewerkt in pianoglans zwart, pianoglans wit en in het walnoten houtfineer. Zo weet u zeker dat de 500-serie Acoustic Energy speakers mooi in uw interieur passen.

Heeft u vragen?

De complete 500-serie is te bewonderen en te beluisteren in onze showroom aan de Marshallstraat 18G te Helmond. Hier biedt ALBEPRO u de mogelijkheid om het geluid te beleven onder het genot van een kopje Lavazza koffie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen via +31 (0)492 77 9000 of stuur een e-mail naar ons via info@albepro.nl.

Subcategories menu
Filteren
Prijs

 – 

  • ‎€ 1190
  • ‎€ 3990
Merk