Netwerkspelers


Bent u op zoek naar netwerkspelers voor het afspelen van al uw digitale geluidsmedia? Bij ALBEPRO vindt u de beste netwerkspelers van het merk Technics®. Daarnaast zijn wij in Helmond ook de geautoriseerde Technics® specialist en dealer van de Benelux.

De beste netwerkspelers

Dankzij een netwerkspeler is het mogelijk om de meeste digitale geluidsmedia af te spelen. Van traditionele cd’s tot en met de nieuwste audioresolutie en talrijke streamingsdiensten (denk aan: YouTube, Spotify, Tidal, iTunes en interessante podcasts). Deze netwerkspelers werken ook goed met Google-assistent en Siri. Op deze manier is het erg gemakkelijk om binnen een aantal seconden handsfree alles af te laten spelen wat u wilt.

Verleg de grenzen van uw muziekbeleving

Wilt u de beste muziek- en geluidsbeleving? Sluit dan de Acoustic Energy speakers AE500 en AE509 aan op uw versterker. Deze speakers zijn zodanig ontworpen dat ze iedere ruimte rijkelijk vullen met het beste geluid. Beide speakers beschikken over een nieuw ontwikkelde koolstofvezel-carbontweeter en een mid-bass Kevlar driver. Op deze manier ontdekt u de diepe tonen van muziek en geluid zoals u ze nooit eerder heeft beleefd.

Heeft u een vraag over onze netwerkspelers?

Wenst u meer informatie te ontvangen voor uw zoektocht naar de juiste netwerkspeler? Of heeft u misschien een vraag over een ander product? Contacteer ons. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31 (0)492 77 9000 en per e-mail via info@albepro.nl. Wij denken graag met u mee!

Subcategories menu
Filteren
Prijs

 – 

  • ‎€ 0
  • ‎€ 2995
Merk