Technics Platenspelers


Bent u op zoek naar een Technics® platenspeler of draaitafel in Helmond? Wanneer u uw Technics® platenspeler bij ons aanschaft, dan schaft u die aan bij dé geautoriseerde Technics® specialist en dealer in de Benelux. Kom langs in onze showroom of bestel in onze webshop. Verzendingen boven de €65,00 worden gratis verzonden.

Een Technics® platenspeler om uw favoriete muziek te draaien

Bij ALBEPRO vindt u alle nieuwe modellen van de SL-serie Technics draaitafels die aansluiten bij uw wensen. U vindt bij ons platenspelers die in zowel normale als beperkte opgave worden aangeboden, zoals de SL-1200MK1, SL-1200MK4, SL-1200MK6, SL-1200LTD, SL-1200GLD, SL-1200GAE, SL-1210GAE enzovoort. Een Technics® platenspeler die perfecte kwaliteit levert op zowel esthetisch als geluidstechnisch vlak. Daarbij krijgt u 24 maanden garantie op een Technics® draaitafel.

Wist u dat?

Wist u dat u bij ons ook netwerkspelers kunt kopen? Met behulp van een netwerkspeler speelt u de meeste digitale geluidsmedia op de markt af, van traditionele cd’s tot en met de nieuwste high-res audio en talloze streamingsdiensten. Ideaal voor mensen die van compact houden en toch van alle mogelijkheden willen genieten.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie te ontvangen over het aanschaffen van een Technics® platenspeler? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)492 77 9000 of per e-mail naar info@albepro.nl. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste Technics® draaitafel voor u!

Subcategories menu
Filteren
Prijs

 – 

  • ‎€ 0
  • ‎€ 9999
Merk