Technics Premium Class


Zoekt u Technics® versterkers? Kom langs in onze showroom in Helmond of bekijk de Technics® versterkers in onze webshop. Wij zijn uw Technics® dealer en specialist en daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en revisie.

Kwalitatieve Technics® versterkers

Wanneer u Technics® versterkers zoekt, dan kunt u bij ALBEPRO terecht voor versterkers van hoogwaardige kwaliteit. We lichten voor u graag de ‘TECHNICS SU-C700’ uit. Dat is een die een rijk en ruimtelijk geluid produceert. Uw favoriete muziek luisteren wordt op deze manier nóg leuker. Of neem bijvoorbeeld de ‘TECHNICS SU-C700’. Dat is een versterker die een prachtige geluidsweergave produceert.

Meer muziekplezier

Wist u dat u bij ons naast de Technics® versterkers ook meerdere producten van het merk Technics® vindt? Bij versterkers horen goede speakers. Dankzij de hoogwaardige speakers die wij aanbieden, vult u iedere ruimte op een rijkelijke manier met de mooiste klanken. Houdt u liever van analoog muziek en bent u een verzamelaar van vinyl? Beluister dan uw favoriete muziek met één van onze platenspelers.

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie te ontvangen over Technics® versterkers? Of heeft u een vraag over andere producten. Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)492 77 9000 of mail naar info@albepro.nl.

729,00 899,00 (Incl. BTW) U bespaart: 170,00
1295,00 1399,00 (Incl. BTW) U bespaart: 104,00
Subcategories menu
Filteren
Prijs

 – 

  • ‎€ 0
  • ‎€ 1495
Merk