Technics


Bent u op zoek naar Technics® speakers? Wij zijn de geautoriseerde Technics® specialist en dealer in de Benelux en wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Bestelt u via onze webshop? Goed nieuws, want bestellingen boven de €65,00 worden gratis verzonden!

Verschillende Technics® speakers

U heeft bij ALBEPRO uit Helmond de mogelijkheid om diverse soorten hoogwaardige Technics® speakers aan te schaffen, waaronder:

  • Technics SB-C700-B Luidsprekersysteem
  • Technics SB-C700-W Luidsprekersysteem
  • Technics SB-G90 Luidsprekers Hoogglans Zwart

Verschillen en overeenkomsten tussen de Technics® speakers

De C700-B en C700-W luidsprekersystemen van Technics® zijn ideaal voor het beleven van transparant precies geluidsbeeld. De SB-G90 van Technics® is ontwikkeld met een coaxiale 2-weg conus-units inclusief middensegment en tweeter met als doel een high-speed weergave met verbeterde hoge gevoeligheid. De staande luidspreker levert een helder geluid en volle ruimtelijke expressie. Ongewenste trillingen van de luidsprekers en behuizing zijn volledig geëlimineerd.
U kunt deze luidsprekers komen beluisteren in onze showroom en overtuig u zelf!

Breid uw Technics-systeem uit

Wist u dat u bij ons, naast Technics® speakers, ook platenspelers en versterkers kunt vinden van het merk Technics®? Hiermee heeft u een volledig systeem van de hoogwaardige producten van Technics®. Heeft u bepaalde onderdelen en accessoires nodig voor uw Technics-product? Ook dan vindt u alles wat u zoekt in ons assortiment.

Stel uw vraag aan ons

Heeft u informatie nodig over onze hoogwaardige Technics® speakers? Of wenst u misschien informatie te ontvangen over één van onze andere producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)492 77 9000 en per e-mail via info@albepro.nl. Wij helpen u graag verder.

Subcategories menu
Filteren
Prijs

 – 

  • ‎€ 299
  • ‎€ 5395
Merk