Technics SB-C600 Luidspreker

Ga over de afbeelding met je muis om een vergroting te zien

999,00
(Incl. BTW)
Niet op voorraad
SB-C600E-K

Genoemde prijs is per paar

De SB-C600 zal vanaf november 2021 verkrijgbaar zijn en heeft een moderne matzwarte afwerking.

Technics SB-C600 compacte boekenplank-speakersysteem

"Als ze de naam Technics horen, denken de meeste hifi-en muziekliefhebbers direct aan onze legendarische draaitafels voor thuis of voor gebruik door dj's, die al lang een plaatsje hebben veroverd in de hall of fame van de hedendaagse audio", aldus Frank Balzuweit, productmanager voor Europa bij Technics.

"Maar het allereerste product van Technics, dat in 1965 werd geïntroduceerd, was een kleine 2-wayboekenplankspeaker.
Dat ontwerp zette in die tijd een nieuwe standaard voor compacte speakers", voegt Balzuweit toe.

"Als we terugkijken naar de unieke en bijzondere speakerontwerpen die Technics in de afgelopen 56 jaar heeft geproduceerd, mag het duidelijk zijn dat we de wil en de wens hebben om op dit gebied actief te zijn en erkend te worden.

" Hij vervolgt: "Het is niet langer een geheim hoe je enorme speakersystemen ontwerpt die tot indrukwekkend krachtige en realistische prestaties in staat zijn.

Wil je echter een klein, zeer compact speakersysteem ontwerpen dat thuis de indruk wekt dat je in een concertzaal zit -waarbij elk detail levendig, krachtig en met een groot geluidsbeeld wordt weergegeven -dan is geavanceerde expertise vereist.
De technici van Technics hebben optimaal gebruikgemaakt van hun ervaring en kennis.
Het nieuwe SB-C600 speakersysteem laat dat duidelijk zien.

De SB-C600 is een compacte 2-waybass-reflex-speaker met een unieke coaxiale driverunit die werkt als een puntbron, gebouwd volgens het Linear Phase-principe.
Technisch gezien 'leent' hij veel aspecten van zijn grotere broer, het SB-G90M2 speakersysteem van Technics.

Voor de nieuwe SB-C600 werden grondige CAE-analyses uitgevoerd om drivers, elementen en behuizing te optimaliseren en zo ongewenste trillingen en vervormingen efficiënt te elimineren en de algehele helderheid en prestaties aanzienlijk te verbeteren. Hieronder volgen de belangrijkste eigenschappen:

  • PhasePrecision Driver -Vergelijkbaar met de versie van de SB-G90M2 vloerspeaker en bestaat uit een woofer met een diameter van 15 cm en een aluminium dome-tweeter van 25 mm.
  • Linear Phase Plug -Ook gebruikt in de SB-G90M2, onderdrukt ongewenste fasestoringen, waardoor een naadloze integratie van het midden-en hogetonengebied met een natuurlijk geluid zonder vervorming mogelijk wordt.
  • Architectuur met uitgebalanceerde drivermontage (BDMA) -De driver is op het zwaartepunt rond de magneet aan een inwendig luidsprekerbevestigingsschot bevestigd, waardoor een vallende beweging wordt voorkomen. Dit elimineert onnodige trillingen van de geluidsmuur voor een zuiverder geluid.
  • Voorpoort met nauwkeurige curve en ontwerp met vortexgeneratoren elimineert ventilatieruis dankzij precieze luchtstroomanalyse.
  • Stijve kast met inwendig luidsprekerbevestigingsschot dat trillingen onderdrukt voor een ultiem natuurlijk geluid met sublieme timing en soundstage

Specificaties

 

Snelle levering

Wij leveren over heel de wereld

Gratis bezorging

vanaf €65,- binnen Nederland en vanaf €85,- naar België

Hoge kwaliteit producten

Wij leveren alleen producten waar wij vertrouwen in hebben.