Acoustic Energy AE509

Ga over de afbeelding met je muis om een vergroting te zien

2790,00
(Incl. BTW)
Voorraad
+
AE509

Genoemde prijs geldt voor twee stuks

Het vlaggenschip van Acoustic Energy is de 500-serie, waaronder de Acoustic Energy AE509. Deze serie bestaat uit twee modellen, de AE509-vloerstaander en de AE500-Boekenplank met een optioneel bijpassende statief. De EA509 is een staande luidspreker in een aantrekkelijk prijsklasse, waardoor deze voor veel mensen betaalbaar is. De gehele 500-serie beschikt over een nieuw ontwikkelde koolstofvezel-carbontweeter en een mid-bass Kevlar driver. Beide elementen zijn ontworpen om de kracht en nauwkeurigheid van de voorgaande legendarische series en de voorgaande aluminium drivers te overtreffen.

De varianten van de Acoustic Energy AE509

De kasten, waaronder die van de Acoustic Energy AE509, zijn gebouwd uit drie lagen, de 6 millimeter lux afgewerkte buitenwant, een 3 millimeter bitumen tussenwand en de 6 millimeter MDF binnenwand. De drivers werken met een neodymiummagneet om hoge prestaties te kunnen leveren. In de kast bevindt zich de passieve transmissielijn die uitkomt bij de bass-gleuf. De bass-gleuf zorgt vervolgens voor de perfecte spreiding van de bassdruk. Mede hierdoor is de 500-serie uniek in zijn prijsklasse. De AE500 serie heeft al diverse awards gewonnen. Ook zijn ze in Nederland met vijf sterren als beste getest.

De afwerking van de speakers

Iedereen heeft een eigen smaak als het om kleur en uitstraling gaat. U weet waarschijnlijk ook welke kleuren het beste bij uw interieur passen. De speakers van de Acoustic Energy AE509 zijn afgewerkt in pianoglans zwart, pianoglans wit en in het walnoten houtfineer. Door deze verscheidenheid vindt u zeer zeker de juiste speaker voor uw gewenste ruimte. In onze showroom in Helmond hebben wij de zwarte variant van de AE509 opgesteld staan.

Onze eerste indruk

De Acoustic Energy AE509 is een compleet afgewerkte speaker met een mooie look. Het heeft mooi afgeronde hoeken, het is afgewerkt met witte hoogglanslak en het heeft een mooie subtiele langwerpige baspoort aan de achterzijde. Het belangrijkste is toch hoe de Acoustic Energy AE509 speaker klinkt! Wij waren aangenaam verrast over de geluidskwaliteit ten opzichte van speakers in een duurder segment. Waarbij het geluid van sommige speakers bij een hoog volume ‘op je afkomt’, blijft deze speaker een rustig geluid geven. Het laag is aanwezig, maar overheerst nooit en blijft ook op hoge volumes lekker strak klinken. Wat ons erg opviel is het mooie stereobeeld; de instrumenten zijn precies daar gepositioneerd zoals de muzikant ze bedoeld heeft en op iedere volumestand blijft het detail aanwezig. Ieder instrument is dus goed te onderscheiden. Al met al is deze speaker een genot voor het oor en het oog. Wist u overigens dat u bij ons nog meer audio producten kunt aanschaffen, zoals een audiomeubel of een phono versterker?

Ja, ik wil een Acoustic Energy AE509!

Heeft u vragen over de Acoustic Energy AE509? Of bent u benieuwd naar het geluid? Bij ALBEPRO heeft u de mogelijkheid om het geluid te beleven onder het genot van een heerlijk kopje Lavazza koffie. U kunt bellen naar +31 (0)492 77 9000 of mail ons via info@albepro.nl.

Specificaties

 

Snelle levering

Wij leveren over heel de wereld

Gratis bezorging

vanaf €100,- binnen Nederland en naar België

Hoge kwaliteit producten

Wij leveren alleen producten waar wij vertrouwen in hebben.