Reviews about Albepro

Wondering what our customers say about Albepro? Read the reviews below, or leave a comment by yourself!

Comments

Zeer vriendelijk geholpen zeer behulpzaam Peter heeft echt verstand van zijn werk echt een aanrader

Holy shit, wat een ongelooflijk verschil.
Mijn oude SL1810 na veel wikken en wegen met bloedend hart uit handen gegeven aan Peter met de vraag of "'ie weer bijna zo goed als nieuw" kon worden. Met name uit nostalgische overwegingen want als eerste eigenaar die vele, vele jaren geleden, na veel sparen en kwijlen voor de etalage van RAF in Hilversum, eindelijk deze prachtige draaitafel kan kopen terwijl mijn vrienden nog met koffergrammafoontjes klooiden kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om 'm te laten verstoffen op zolder.
Vandaag opgehaald, arm gecalibreerd en Pink Floyd opgezet.
Het is net of ik een splinternieuwe remastered LP opzet; de nieuwe bekabeling is het absoluut waard geweest; de motor bromt niet meer, wat een verschil.
Alles ziet er uit als nieuw, alle knoppen werken allemaal weer en de arm beweegt als een veertje. Al het werk en de kosten zijn het dubbel en dwars waard.
One happy customer en een oud beestje dat weer lange tijd mee kan.
Peter, alle lof en dank voor het reviseren van mijn draaitafel. Absoluut vakwerk!

Toen ik begin dit jaar, na ruim 20 jaar stil te hebben gestaan, mijn Technics SL-1700 MK2 van zolder haalde zat er weinig leven meer in. In mijn zoektocht naar een bedrijf die de draaitafel kon repareren kwam ik al snel bij Albepro uit. Na een prettig eerste telefonisch gesprek, waar de kennis en kunde van Peter voor dit type draaitafel al snel duidelijk werd ben ik in de auto gesprongen om mijn SL-1700 MK2 bij Albepro ter reparatie aan te bieden. Onder het genot van een goede kop koffie hebben we uitgebreid gesproken over de grondige renovatie van de draaitafel. Met veel vertrouwen heb ik de SL-1700 MK2 bij Albepro achtergelaten, ik wist dat ik geduld moest hebben aangezien Peter rustig de tijd voor het project wilde nemen en het dus niet even snel tussendoor wilde doen.

Toen Peter mij na een aantal maanden belde dat de SL-1700 MK2 klaar was ben ik weer vol verwachting naar Albepro gereden. Het was het wachten waard! Toen ik in de nieuwe toonzaal mijn SL-1700 MK2 zag staan te pronken zag deze er uit als nieuw, optisch was de renovatie dus al meer dan geslaagd. Na het uitkiezen en monteren van het juiste audio-technica element was het tijd om te luisteren. Wat een ultieme beleving! De draaitafel klonk beter als ooit tevoren, door de dynamiek en helderheid was het vakmanschap en de passie die in de renovatie gestopt is perfect af te luisteren.

Door de renovatie is de SL-1700 MK2 niet alleen optisch een pronkstuk geworden maar weet ze ook iedereen die komt luisteren een enorme glimlach op het gezicht te toveren.

Bedankt Peter! Voor je passie en toewijding om mijn SL-1700 MK2 in zo’n top staat te brengen, de draaitafel zal voor mij en vrienden en familie weer jarenlang luisterplezier opleveren!

Peter heeft gister een SL1200G met Audiotechnica Art9 element bij mij thuis afgeleverd en afgesteld. Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme en legt e.e.a. duidelijk uit. Hij heeft duidelijk kennis van zaken en neemt alle tijd.

Al met al een uiterst prettige ervaring en ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst, het klinkt waanzinnig veel beter dan mijn vorige (belt) draaitafel.. topbedrijf! Bedankt Peter, mijn dank grenst aan hondsdolheid ;-)

Ongeveer een maand geleden een Technics SL-1210GR gekocht bij Albepro. Zeer tevreden met deze aankoop. Peter heeft de nieuwe platenspeler in de winkel opgesteld en afgesteld met mijn eigen Nagaoka element. Bij het afstellen kun je zien dat Peter veel ervaring en kennis heeft van Technics apparatuur. Hij legt heel veel uit tijdens het afstellen. Meteen besloten om een Jelco HS25 headshell te monteren en een kurk/rubber mat zodat de VTA beter binnen het afstelbereik blijft. Ook een Audioquest Wildcat phonokabel erbij gekocht. Na een week inspelen is de klank zeer goed te noemen. Op internet diverse sites bezocht om afstelling platenspeler te optimaliseren. Dit loonde zich. Vooral fijnafstelling naalddruk en VTA maken verschil. Via deze platenspeler luister ik nu liever dan via dac / streamer, helemaal happy!

vandaag een reloop hifi turn 5 gekocht . deze was ook voor hem nieuw uitstekend geholpen door peter alles afgeregeld door hem , top service volgende keer zeker weer .

Just a quick note to thank you again for the amazing experience yesterday at your studio!

The SL-1200 GR are now set-up at my home, I used them last night and I must admit you were totally right…. They are amazing, so much fun mixing with them (I must say better them the MK2) and the quality of the sound is outstanding.

I am so happy with the purchase!

Thank you again for the great service and we’ll definitely stay in touch…

Vandaag langs geweest voor advies m.b.t. een nieuw element en/of nieuwe stylus upgrade.
Peter nam alle tijd voor zijn advies.
Uiteindelijk is het een nieuwe stylus geworden.
Werd ter plaatse gemonteerd, voorzien van wederom heldere uitleg.
Hierna heeft Peter ook nog eens alles afgesteld. Had ook nog tips voor mijn draaitafel.
Deze natuurlijk ter harte genomen.
Nu aan het draaien, het klinkt werkelijk fantastisch!
Conclusie: Topzaak, gerund door een bevlogen en kundige eigenaar, die alle tijd voor je neemt en je pas laat gaan als alles duidelijk is en goed afgesteld/gemonteerd is. Klant is bij Albepro echt koning. Vijf sterren derhalve.

Afgelopen week bij Albepro geweest en een nieuwe Technics SL-1200GR Grand Class Direct Drive Turntable gekocht. Ik heb samen met Peter, de eigenaar van Albepro, de draaitafel uitgepakt en opgebouwd. Peter heeft mij goed geadviseerd met het kiezen van een element, de Audio-Technica VM530EN, klinkt fantastisch en binnen mijn budget. Na de montage van het element heb ik een uitgebreide uitleg gekregen over het afstellen van de draaitafel/toonarm/element en het gebruik van de draaitafel en vinyl. Dan kom je erachter dat er toch veel dingen zijn die je nog niet weet. Nu ik mijn nieuwe draaitafel enkele dagen in huis kom ik er achter dat ik met veel meer plezier naar mijn vinyl luister en ook eerder geneigd ben een LP te draaien. Dit komt niet alleen door het fantastische geluid, veel beter dan mijn oude SL-1210 MK 2, maar ook dat je beter weet wat je aan het doen bent wat je een beter gevoel geeft en dat dit is waar het bij muziek uiteindelijk om draait.
Door de goede uitleg/adviezen van Peter, de goede service en prijs/kwaliteit verhouding wil ik bij iedereen ALBEPRO aanbevelen.

Vorige week een Technics SL1210 GR besteld. Peter heeft mij geholpen met de keuze te maken voor een element dat uiteindelijk de Audio Technica VM740 is geworden. Een fantastische match! De bestelling werd razendsnel verzonden. Bij het installeren thuis zat ik met een aantal vragen. Peter was enorm behulpzaam, neemt de tijd om het uit te leggen en spreekt met passie. Absoluut een aanrader! Ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe setup. Bedankt!
Write a review