Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Ongeveer een maand geleden een Technics SL-1210GR gekocht bij Albepro. Zeer tevreden met deze aankoop. Peter heeft de nieuwe platenspeler in de winkel opgesteld en afgesteld met mijn eigen Nagaoka element. Bij het afstellen kun je zien dat Peter veel ervaring en kennis heeft van Technics apparatuur. Hij legt heel veel uit tijdens het afstellen. Meteen besloten om een Jelco HS25 headshell te monteren en een kurk/rubber mat zodat de VTA beter binnen het afstelbereik blijft. Ook een Audioquest Wildcat phonokabel erbij gekocht. Na een week inspelen is de klank zeer goed te noemen. Op internet diverse sites bezocht om afstelling platenspeler te optimaliseren. Dit loonde zich. Vooral fijnafstelling naalddruk en VTA maken verschil. Via deze platenspeler luister ik nu liever dan via dac / streamer, helemaal happy!

vandaag een reloop hifi turn 5 gekocht . deze was ook voor hem nieuw uitstekend geholpen door peter alles afgeregeld door hem , top service volgende keer zeker weer .

Just a quick note to thank you again for the amazing experience yesterday at your studio!

The SL-1200 GR are now set-up at my home, I used them last night and I must admit you were totally right…. They are amazing, so much fun mixing with them (I must say better them the MK2) and the quality of the sound is outstanding.

I am so happy with the purchase!

Thank you again for the great service and we’ll definitely stay in touch…

Vandaag langs geweest voor advies m.b.t. een nieuw element en/of nieuwe stylus upgrade.
Peter nam alle tijd voor zijn advies.
Uiteindelijk is het een nieuwe stylus geworden.
Werd ter plaatse gemonteerd, voorzien van wederom heldere uitleg.
Hierna heeft Peter ook nog eens alles afgesteld. Had ook nog tips voor mijn draaitafel.
Deze natuurlijk ter harte genomen.
Nu aan het draaien, het klinkt werkelijk fantastisch!
Conclusie: Topzaak, gerund door een bevlogen en kundige eigenaar, die alle tijd voor je neemt en je pas laat gaan als alles duidelijk is en goed afgesteld/gemonteerd is. Klant is bij Albepro echt koning. Vijf sterren derhalve.

Afgelopen week bij Albepro geweest en een nieuwe Technics SL-1200GR Grand Class Direct Drive Turntable gekocht. Ik heb samen met Peter, de eigenaar van Albepro, de draaitafel uitgepakt en opgebouwd. Peter heeft mij goed geadviseerd met het kiezen van een element, de Audio-Technica VM530EN, klinkt fantastisch en binnen mijn budget. Na de montage van het element heb ik een uitgebreide uitleg gekregen over het afstellen van de draaitafel/toonarm/element en het gebruik van de draaitafel en vinyl. Dan kom je erachter dat er toch veel dingen zijn die je nog niet weet. Nu ik mijn nieuwe draaitafel enkele dagen in huis kom ik er achter dat ik met veel meer plezier naar mijn vinyl luister en ook eerder geneigd ben een LP te draaien. Dit komt niet alleen door het fantastische geluid, veel beter dan mijn oude SL-1210 MK 2, maar ook dat je beter weet wat je aan het doen bent wat je een beter gevoel geeft en dat dit is waar het bij muziek uiteindelijk om draait.
Door de goede uitleg/adviezen van Peter, de goede service en prijs/kwaliteit verhouding wil ik bij iedereen ALBEPRO aanbevelen.

Vorige week een Technics SL1210 GR besteld. Peter heeft mij geholpen met de keuze te maken voor een element dat uiteindelijk de Audio Technica VM740 is geworden. Een fantastische match! De bestelling werd razendsnel verzonden. Bij het installeren thuis zat ik met een aantal vragen. Peter was enorm behulpzaam, neemt de tijd om het uit te leggen en spreekt met passie. Absoluut een aanrader! Ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe setup. Bedankt!

Goed advies gehad mbt keuze nieuw element. Element werd ter plaatse gemonteerd. Hierbij kreeg ik heldere uitleg. Het element voldoet uitstekend. De heldere uitleg, deskundige advies en dito montage en dat alles tegen uiterst concurrerende prijzen....... 5 sterren! Topzaak

Pas geleden bij Albepro een SL-1210GR gekocht. Eigenaar Peter is een vriendelijke, behulpzame en kundige man. Ook al voelde hij zich ziek, hij nam uitgebreid de tijd om er voor te zorgen dat ik tevreden wegging. Hij wist veel over het product te vertellen. De doos werd ter plekke uitgepakt en de inhoud bekeken. Een kapotte stofkap werd onmiddellijk vervangen. Hij gaf een gedegen advies over de keuze van het element, zonder iets te willen aansmeren. Maw hij verkoopt niet een duur element als hij denkt dat dat geen meerwaarde heeft. Hij installeerde het element, maakte alle instellingen en legde uit wat hij aan het doen was en waarom. Uiteindelijk de draaitafel met goede kabels (die hij gratis erbij geeft) aangesloten en beluisterd. Kortom, Peter luistert naar jou als klant en neemt de tijd voor je. Bij hem geldt nog: de klant is koning. Uitstekende ervaring!

Een SL1210GR gekocht bij Peter. Door hem mijn, eerder gekochte, DL103 in laten bouwen (in een Jelco headshell) en af laten stellen. Na enig fine-tunen thuis klinkt de combi prachtig! Resonantiefrequentie rond de 10Hz. Goede combi dus. En dat hoor je dus ook.
Albepro is een aanrader. Peter is kundig, vriendelijk en hij neemt de tijd voor je.....

Zeer fijn bedrijf! Peter heeft mij al diverse keren uit de brand geholpen door moeilijk te vinden onderdelen te leveren die nergens anders te vinden zijn. Super!
Nieuw bericht