Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Gisteren eindelijk de knoop doorgehakt om Technics platenspelers aan te schaffen. Jarenlang JBSYSTEMS gehad , maar ze begonnen op te raken na 23 jaar..... MAAR nu dan , - 2 Technics - the real deal - ; de SL-1200MK4 (HIFI) en de SL-1210MK7 . Ik woon zelf in NoordHolland en Helmond is al snel 2 uurtjes rijden -maar ik ging ze toch zelf halen. Ik belde het bedrijf in de ochtend op dat ik aan het einde vd middag langs zou komen. De bedrijfsleider Peter had de 2 platenspelers direct voor mij gereserveerd en apart gezet. Toen ik er kwam werd ik vriendelijk door hem en zijn moeder ontvangen met koffie , Peter is ruim 2 uur met mij bezig geweest -ondanks dat het al laat was , om mij alles uit te leggen over de platenspelers. Nuttige en goede informatie van iemand die echt van zijn vak houdt. Alles over het afstellen en de tools die je daar voor nodig hebt.

Nu staat alles bij mij thuis opgesteld en ik ben dik tevreden. Maar mocht er ooit iets zijn met mijn Technics ,of ik zoek advies , dan ga ik er zeker weer heen.
BEDANKT ! groetjes van een andere Peter^^

Op maandag 23 december bij Albepro geweest om een platenspeler te kopen. het type SL-1210GR was wel duidelijk alleen de naald en element was voor mij nog niet duidelijk. Ik had per mail met Peter afgesproken. Bij Albepro aangekomen kregen we eerst een rondleiding en uitleg over diverse producten die er staan, onder tussen kregen we een heerlijk bakkie koffie. Het voorstel van Peter was om de Audio-Technica VM740ML element te gaan gebruiken. deze heeft hij op gemonteerd en na een aantal tracks van elpees van Peter, maar ook van zelf meegebrachte was het wel duidelijk dat dit het element ging worden. Peter heeft alles afgesteld en uitleg gegeven over start en stop instellingen van de speler. het was een heerlijke middag waarbij wij alle rust kregen om goed naar het een en ander te luisteren zodat het de juiste aankoop zou worden. Peter is zeer bevlogen en weet heel veel over de producten, maar kan ook het een en ander vertellen over bijzondere elpees.
De speler draaid nu een aantal weken en ik ben er super blij mee.

Eindelijk het besluit genomen en afgereisd naar Helmond voor de SL 1200GR.
Achteraf gezien twee hele goede beslissingen. De keuze voor Technics én de keuze voor Albepro.
Wat een goede service, prima voorgelicht over de verschillende modellen van Technics, een top Workshop hoe je een element installeert en vakkundig advies over de keuze van het element ( VM 750SH).
Ben thuis heerlijk aan het genieten van deze combinatie.
Vakkundig en eerlijk advies.
Bedankt!

Vanochtend vroeg met de trein vanuit Den Helder afgereisd naar Helmond. Ik moest van Peter persé langskomen voordat ik een platenspeler zou aanschaffen. Bij zijn bedrijfsruimte aangekomen ontmoette ik een zeer enthousiaste vakidioot (positief bedoeld). Hij nam uitgebreid de tijd om mij alles uit te leggen en om voor mij de juiste draaitafel en element te zoeken. En ondertussen zorgde zijn lieve moedertje voor koffie en een worstenbroodje. Uiteindelijk heb ik een SL-1210MK7 gekocht met een Audio-Technica VM740ML element. En daarnaast nog wat accessoires zoals een naalddrukmeter. Helemaal blij en tevreden ben ik door Peter terug naar het station gebracht. Wat een vakkennis, service en geduld!

Gisteren ben ik bij Peter van Albepro langs geweest. Dat komt zo, vorige week online een SL-1500C bij hem gekocht. Deze tafel leek me prima voor mij geschikt, de vertrouwde Technics kwaliteit in een modern en superstrak jasje. Ik heb vele draaitafels gehad, van goedkoop tot duur en belt-, tussenwiel en direct-drive. De tafels waar ik het meeste plezier mee heb gehad waren toch mijn Technics tafels (SL-2000, SL-1810, SL DL-1, SL1500, SL D3 en 4 stuks SL1200/1210 Mk2 en Mk5). Het bloed kruipt waar het niet kan gaan maar ik was toch niet helemaal tevreden over de SL-1500C. Een werkelijk prachtige tafel maar voor mij deed ie het toch niet helemaal. Dus ik wilde de tafel terug sturen en kreeg toen Peter aan de telefoon. Die wilde mij naar zijn zaak in Helmond laten komen, voor een goed advies. Waaróm dacht ik? Ik woon in Oegstgeest en wil alleen mijn geld terug. Ik ga niet 2 keer bijna 2 uur sturen voor een retour en eventueel een goed advies. Ik weet het allemaal wel, ze hoeven mij niets te vertellen dacht ik eigenwijs. Peter drong aan en uiteindelijk stemde ik toe.

Ik werd vriendelijk ontvangen en Peter nam alle tijd voor me. Stak gelijk van wal over de verschillen tussen de oude en nieuwe series, onder het genot van een heerlijke bak koffie. Peter kreeg een paar keer telefoon en dat gaf mij de gelegenheid te kwijlen over al het moois wat er stond. Technics luilekkerland! Oud en nieuw, alles staat er. zelfs 2 stuks SL-1200 Mk1, met originele arm en eentje met een SME (3009?) arm, allebei in nieuwstaat. Prachtig!

Maar goed, terug naar de spraakwaterval van Peter. Ongelooflijk wat een kennis! Ik dacht wel het een en ander te weten maar dit was super interessant en veel nieuwe dingen gehoord. Ook in de werkplaats een M5G in onderdelen om te kunnen zien wat er allemaal bij komt kijken. Terug boven pakte Peter er een SL-1200 Mk6 bij. Zo mooi! Helemaal opnieuw opgebouwd, de laatste van de volledig analoog gestuurde 1200’s. Mint, zonder enig krasje. Mijn ogen glommen en ik kreeg een ‘offer I couldn’t refuse’. Peter had aan de telefoon precies aangevoeld wat ik zocht, en de spijker op zijn kop geslagen. Dit was de tafel die ik wilde. Niet veel stond hij veilig op de achterbank van mijn auto. Onderweg naar huis heb ik vaak achterom gekeken. Zo mooi is ie.

Peter, heel erg bedankt voor de perfecte service, het super advies en de prachtige deal die we hebben kunnen sluiten. Albepro is terecht de onbetwiste Technics specialist!

Na wat experimenteren met verschillende matten op m'n SL1200-ALBEPRO, heb ik Peter gevraagd om 'n 6 mm originele Technics mat. Makkelijker gezegd dan gedaan met mijn erg hoge Ortofon Cadenza Blue element. Peter heeft alles perfect geregeld; andere headshell, extra contragewicht en natuurlijk de dikke mat. Na wat uurtjes luisteren roep ik deze Technics mat uit tot winnaar !.

Vanmorgen naar ALBEPRO gereden, ik zocht een nieuw element voor mijn oude maar nog prima spelende Technics SL-Q3.
Na veel informatie te hebben uitgewisseld (wat is muziek toch een heerlijk onderwerp) stond ik buiten met een Audio-Technica VM540ML perfect gemonteerd in mijn headschell. Thuis alles afgesteld met de meegekochte meet spullen , en dan voor het eerst weer een lp opgezet kippenvel je voel je weer 18 top helemaal happy, Peter bedankt en zeker tot ziens. Toon

Nadat ik al eerder via de e-mail een prettig en openhartig contact had met Peter, ben ik gisteren naar Helmond afgereist. Peter was bezig met het servicen/herstellen van SL-1200 MK2-5's in de opgeruimde werkplaats. Hij is een echte vakman/HiFi-fan en weet over elk apparaat wel het nodige met verve te vertellen. Op de bovenverdieping heeft hij mij onder het genot van een lekkere Lavazza de in- en outs van de Technics SL-1200GR verteld. Eerst een hoorproef op een 1200G. Wat een strak en gedetailleerd geluid! Hij vertelde me over over de belangrijkheid van een goed element (elyptisch, fine line en shibata naaldvormen), de juiste afstelling van het element in de headshell, naalddruk en dwarsdrukcompensatie. Hij kent zijn zaken en weet die op een aangename manier te communiceren. Peter is enthousiasmerend en oprecht vriendelijk. Ik ben thans de trotse bezitter van een SL-1200GR. Wat geniet ik. Mijn oude SL-Q2 gaat na 38 jaar met pensioen. Ieder die een top-draaitafel wil aanschaffen (en de Technics 1200 is een top-draaitafel) kan ik Albepro van harte aanbevelen.

Sinds een dikke week staat bij ons een nieuwe 1200GR te draaien. Wat een vooruitgang!
En wat een fijne zaak is ALBEPRO! Peter is een uitstekende en bevlogen vakman die echt van wanten weet. Hij neemt de tijd, legt alles erg goed uit, zet de speler in elkaar, stelt het element perfect af en draait als test een plaat.
Thuis hoefde ik alleen maar de audiokabel in de versterker te pluggen en de stekker ik het stopcontact te steken.
Hartelijk dank voor deze prima service, Peter!
ALBEPRO, van harte aanbevolen!

Peter bedankt voor de goede service en uitleg van de nieuwe Sl1210 mk7. Platenspelers spelen perfect. Tot de volgende keer.
Schrijf een beoordeling