Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Sinds een dikke week staat bij ons een nieuwe 1200GR te draaien. Wat een vooruitgang!
En wat een fijne zaak is ALBEPRO! Peter is een uitstekende en bevlogen vakman die echt van wanten weet. Hij neemt de tijd, legt alles erg goed uit, zet de speler in elkaar, stelt het element perfect af en draait als test een plaat.
Thuis hoefde ik alleen maar de audiokabel in de versterker te pluggen en de stekker ik het stopcontact te steken.
Hartelijk dank voor deze prima service, Peter!
ALBEPRO, van harte aanbevolen!

Peter bedankt voor de goede service en uitleg van de nieuwe Sl1210 mk7. Platenspelers spelen perfect. Tot de volgende keer.

Op advies van Peter (van Albepro) onlangs de Cambridge pre amp phono versterker gekocht. En wat een verschil. Een briljant hoog en superlaag zit erin. Kortom een fantastische soundstage. Had ik jaren geleden moeten aanschaffen. Bedankt Peter, superblij mee!! Groet Gaby van Dijk

Zonder eerdere ervaring naar Helmond gereden en super te hulp gestaan door Peter. Hij heeft duidelijk de kennis en ervaring. Daarnaast is het ook een plezier hem vol enthousiasme over de producten te horen praten en nam hij uitgebreid de tijd voor ons (had van te voren al wel gebeld). Een echte vakman en aanrader voor iedereen die een platenspeler zoekt, advies zoekt en meer op dat gebied.

Tja,wat moet ik er nog aan toevoegen? Onlangs een wat oudere SL-1200MK2 uit 1979 gebracht en vanmiddag opgehaald. Het ding is als nieuw weer. Peter is een bevlogen vakman die duidelijk weet waar ie het over heeft.

Gisteren mijn nieuwe SL-1200GR ontvangen. Vandaag geïnstalleerd en naar een paar platen geluisterd. Werkelijk een schitterende geluid. Helder, vol en geen enkele verstoring bij het verhogen van het volume.

Dankzij het uitgebreide advies van Peter is alles zonder problemen gegaan.

Zowel ALBEPRO als de Technics zijn beiden een aanrader!

Okki nokki platenwasmachine gekocht bij Peter en met een koffie en alle nodige tijd de juiste uitleg gekregen. Vervolgens wat accessoires online besteld en weer de nodige kwaliteit gekregen. Peter is een vakman.

De Technics 1210GR is inmiddels geïnstalleerd en het is een fantastische platenspeler. Ik heb absoluut geen heimwee naar de Project Classic. De afwerking en de geluidskwaliteit is vele malen beter. Super bedankt voor de service en de installatie. Je kennis en kunde en passie voor het product zijn geweldig. Ik kom zeker nog een keertje langs en kan iedereen een Technics 1200GR aanbevelen.

Ik nam contact op met ALBEPRO als onderdeel van de component Hi-Fi Technics.
Ik raad ALBEPRO aan voor hun vriendelijkheid en reactiesnelheid, zelfs als je technische probleem niet voor de hand ligt, kunnen ze een ondersteuning bieden die je naar je oplossing zal brengen.

Afgelopen week de SL-1210GR besteld, inclusief element en phone pre-amp. Peter heeft de Overhang, VTA, Azimuth- en Alignment al voor me afgesteld.
Ik hoef later alleen het element/headshell op de GR te monteren, naalddruk op 2.0 gram afstellen en de anti-skating fine-tunen. Dat moet me lukken denk ik ;-)

In het hele process, Peter in Holland - Ik in Singapore, heb ik uitgebreide uitleg via email mogen ontvangen. Geen vraag was te gek!
Hiervoor nog niet van Albepro gehoord, maar het is een naam die ik zeker ga vermelden op de verschillende sites die ik bezoek. Klasse service en van harte aanbevolen!!

Gr. vanuit Singapore!!
Schrijf een beoordeling