Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Op advies van Peter (van Albepro) onlangs de Cambridge pre amp phono versterker gekocht. En wat een verschil. Een briljant hoog en superlaag zit erin. Kortom een fantastische soundstage. Had ik jaren geleden moeten aanschaffen. Bedankt Peter, superblij mee!! Groet Gaby van Dijk

Zonder eerdere ervaring naar Helmond gereden en super te hulp gestaan door Peter. Hij heeft duidelijk de kennis en ervaring. Daarnaast is het ook een plezier hem vol enthousiasme over de producten te horen praten en nam hij uitgebreid de tijd voor ons (had van te voren al wel gebeld). Een echte vakman en aanrader voor iedereen die een platenspeler zoekt, advies zoekt en meer op dat gebied.

Tja,wat moet ik er nog aan toevoegen? Onlangs een wat oudere SL-1200MK2 uit 1979 gebracht en vanmiddag opgehaald. Het ding is als nieuw weer. Peter is een bevlogen vakman die duidelijk weet waar ie het over heeft.

Gisteren mijn nieuwe SL-1200GR ontvangen. Vandaag geïnstalleerd en naar een paar platen geluisterd. Werkelijk een schitterende geluid. Helder, vol en geen enkele verstoring bij het verhogen van het volume.

Dankzij het uitgebreide advies van Peter is alles zonder problemen gegaan.

Zowel ALBEPRO als de Technics zijn beiden een aanrader!

Okki nokki platenwasmachine gekocht bij Peter en met een koffie en alle nodige tijd de juiste uitleg gekregen. Vervolgens wat accessoires online besteld en weer de nodige kwaliteit gekregen. Peter is een vakman.

De Technics 1210GR is inmiddels geïnstalleerd en het is een fantastische platenspeler. Ik heb absoluut geen heimwee naar de Project Classic. De afwerking en de geluidskwaliteit is vele malen beter. Super bedankt voor de service en de installatie. Je kennis en kunde en passie voor het product zijn geweldig. Ik kom zeker nog een keertje langs en kan iedereen een Technics 1200GR aanbevelen.

Ik nam contact op met ALBEPRO als onderdeel van de component Hi-Fi Technics.
Ik raad ALBEPRO aan voor hun vriendelijkheid en reactiesnelheid, zelfs als je technische probleem niet voor de hand ligt, kunnen ze een ondersteuning bieden die je naar je oplossing zal brengen.

Afgelopen week de SL-1210GR besteld, inclusief element en phone pre-amp. Peter heeft de Overhang, VTA, Azimuth- en Alignment al voor me afgesteld.
Ik hoef later alleen het element/headshell op de GR te monteren, naalddruk op 2.0 gram afstellen en de anti-skating fine-tunen. Dat moet me lukken denk ik ;-)

In het hele process, Peter in Holland - Ik in Singapore, heb ik uitgebreide uitleg via email mogen ontvangen. Geen vraag was te gek!
Hiervoor nog niet van Albepro gehoord, maar het is een naam die ik zeker ga vermelden op de verschillende sites die ik bezoek. Klasse service en van harte aanbevolen!!

Gr. vanuit Singapore!!

Zeer vriendelijk geholpen zeer behulpzaam Peter heeft echt verstand van zijn werk echt een aanrader

Holy shit, wat een ongelooflijk verschil.
Mijn oude SL1810 na veel wikken en wegen met bloedend hart uit handen gegeven aan Peter met de vraag of "'ie weer bijna zo goed als nieuw" kon worden. Met name uit nostalgische overwegingen want als eerste eigenaar die vele, vele jaren geleden, na veel sparen en kwijlen voor de etalage van RAF in Hilversum, eindelijk deze prachtige draaitafel kan kopen terwijl mijn vrienden nog met koffergrammafoontjes klooiden kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om 'm te laten verstoffen op zolder.
Vandaag opgehaald, arm gecalibreerd en Pink Floyd opgezet.
Het is net of ik een splinternieuwe remastered LP opzet; de nieuwe bekabeling is het absoluut waard geweest; de motor bromt niet meer, wat een verschil.
Alles ziet er uit als nieuw, alle knoppen werken allemaal weer en de arm beweegt als een veertje. Al het werk en de kosten zijn het dubbel en dwars waard.
One happy customer en een oud beestje dat weer lange tijd mee kan.
Peter, alle lof en dank voor het reviseren van mijn draaitafel. Absoluut vakwerk!
Nieuw bericht