Nieuwsgiering wat onze klanten zeggen over Albepro? Lees hieronder de klantreacties, en laat ook zelf een beoordeling achter!

Opmerkingen

Zonder eerdere ervaring naar Helmond gereden en super te hulp gestaan door Peter. Hij heeft duidelijk de kennis en ervaring. Daarnaast is het ook een plezier hem vol enthousiasme over de producten te horen praten en nam hij uitgebreid de tijd voor ons (had van te voren al wel gebeld). Een echte vakman en aanrader voor iedereen die een platenspeler zoekt, advies zoekt en meer op dat gebied.

Tja,wat moet ik er nog aan toevoegen? Onlangs een wat oudere SL-1200MK2 uit 1979 gebracht en vanmiddag opgehaald. Het ding is als nieuw weer. Peter is een bevlogen vakman die duidelijk weet waar ie het over heeft.

Gisteren mijn nieuwe SL-1200GR ontvangen. Vandaag geïnstalleerd en naar een paar platen geluisterd. Werkelijk een schitterende geluid. Helder, vol en geen enkele verstoring bij het verhogen van het volume.

Dankzij het uitgebreide advies van Peter is alles zonder problemen gegaan.

Zowel ALBEPRO als de Technics zijn beiden een aanrader!

Okki nokki platenwasmachine gekocht bij Peter en met een koffie en alle nodige tijd de juiste uitleg gekregen. Vervolgens wat accessoires online besteld en weer de nodige kwaliteit gekregen. Peter is een vakman.

De Technics 1210GR is inmiddels geïnstalleerd en het is een fantastische platenspeler. Ik heb absoluut geen heimwee naar de Project Classic. De afwerking en de geluidskwaliteit is vele malen beter. Super bedankt voor de service en de installatie. Je kennis en kunde en passie voor het product zijn geweldig. Ik kom zeker nog een keertje langs en kan iedereen een Technics 1200GR aanbevelen.

Ik nam contact op met ALBEPRO als onderdeel van de component Hi-Fi Technics.
Ik raad ALBEPRO aan voor hun vriendelijkheid en reactiesnelheid, zelfs als je technische probleem niet voor de hand ligt, kunnen ze een ondersteuning bieden die je naar je oplossing zal brengen.

Afgelopen week de SL-1210GR besteld, inclusief element en phone pre-amp. Peter heeft de Overhang, VTA, Azimuth- en Alignment al voor me afgesteld.
Ik hoef later alleen het element/headshell op de GR te monteren, naalddruk op 2.0 gram afstellen en de anti-skating fine-tunen. Dat moet me lukken denk ik ;-)

In het hele process, Peter in Holland - Ik in Singapore, heb ik uitgebreide uitleg via email mogen ontvangen. Geen vraag was te gek!
Hiervoor nog niet van Albepro gehoord, maar het is een naam die ik zeker ga vermelden op de verschillende sites die ik bezoek. Klasse service en van harte aanbevolen!!

Gr. vanuit Singapore!!

Zeer vriendelijk geholpen zeer behulpzaam Peter heeft echt verstand van zijn werk echt een aanrader

Holy shit, wat een ongelooflijk verschil.
Mijn oude SL1810 na veel wikken en wegen met bloedend hart uit handen gegeven aan Peter met de vraag of "'ie weer bijna zo goed als nieuw" kon worden. Met name uit nostalgische overwegingen want als eerste eigenaar die vele, vele jaren geleden, na veel sparen en kwijlen voor de etalage van RAF in Hilversum, eindelijk deze prachtige draaitafel kan kopen terwijl mijn vrienden nog met koffergrammafoontjes klooiden kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om 'm te laten verstoffen op zolder.
Vandaag opgehaald, arm gecalibreerd en Pink Floyd opgezet.
Het is net of ik een splinternieuwe remastered LP opzet; de nieuwe bekabeling is het absoluut waard geweest; de motor bromt niet meer, wat een verschil.
Alles ziet er uit als nieuw, alle knoppen werken allemaal weer en de arm beweegt als een veertje. Al het werk en de kosten zijn het dubbel en dwars waard.
One happy customer en een oud beestje dat weer lange tijd mee kan.
Peter, alle lof en dank voor het reviseren van mijn draaitafel. Absoluut vakwerk!

Toen ik begin dit jaar, na ruim 20 jaar stil te hebben gestaan, mijn Technics SL-1700 MK2 van zolder haalde zat er weinig leven meer in. In mijn zoektocht naar een bedrijf die de draaitafel kon repareren kwam ik al snel bij Albepro uit. Na een prettig eerste telefonisch gesprek, waar de kennis en kunde van Peter voor dit type draaitafel al snel duidelijk werd ben ik in de auto gesprongen om mijn SL-1700 MK2 bij Albepro ter reparatie aan te bieden. Onder het genot van een goede kop koffie hebben we uitgebreid gesproken over de grondige renovatie van de draaitafel. Met veel vertrouwen heb ik de SL-1700 MK2 bij Albepro achtergelaten, ik wist dat ik geduld moest hebben aangezien Peter rustig de tijd voor het project wilde nemen en het dus niet even snel tussendoor wilde doen.

Toen Peter mij na een aantal maanden belde dat de SL-1700 MK2 klaar was ben ik weer vol verwachting naar Albepro gereden. Het was het wachten waard! Toen ik in de nieuwe toonzaal mijn SL-1700 MK2 zag staan te pronken zag deze er uit als nieuw, optisch was de renovatie dus al meer dan geslaagd. Na het uitkiezen en monteren van het juiste audio-technica element was het tijd om te luisteren. Wat een ultieme beleving! De draaitafel klonk beter als ooit tevoren, door de dynamiek en helderheid was het vakmanschap en de passie die in de renovatie gestopt is perfect af te luisteren.

Door de renovatie is de SL-1700 MK2 niet alleen optisch een pronkstuk geworden maar weet ze ook iedereen die komt luisteren een enorme glimlach op het gezicht te toveren.

Bedankt Peter! Voor je passie en toewijding om mijn SL-1700 MK2 in zo’n top staat te brengen, de draaitafel zal voor mij en vrienden en familie weer jarenlang luisterplezier opleveren!
Nieuw bericht