Revisie en onderhoud


Denkt u dat het tijd is dat uw platenspeler van professioneel onderhoud voorzien wordt? Wij bieden u graag de juiste service. Wij hebben veel kennis over platenspelers van verschillende merken en daarnaast zijn wij gespecialiseerd in platenspeler onderhoud en -revisie.

Deskundig onderhoud van uw platenspeler en vele andere audioproducten

Wanneer u kiest voor ALBEPRO, dan kiest u uit een ruim magazijn met een grote hoeveelheid originele Technics® onderdelen. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij in iedere situatie de juiste middelen hebben om uw audioproduct en platenspeler te voorzien van goed onderhoud. De prijsgrens van reparaties en onderhoud ligt bij €145,00 exclusief BTW. Uiteraard overleggen wij met u alles omtrent de voortgang van het onderhoud. De minimale onderzoekskosten zijn €49,00 exclusief BTW. U kunt uw audiocomponent op afspraak komen brengen of per post aanleveren in correcte verpakking. De levertijd na aanvang van de revisie of reparatie wordt bevestigd zodra de prognose van uw audiocomponent bekend is. Uw audiocomponent wordt geïnspecteerd en daarnaast adviseren wij u vrijblijvend m.b.t. de revisiemogelijkheden.

Meer voor uw muziek

Wist u dat u ook bij ons terechtkunt voor kwalitatieve koptelefoons van het merk Technics®? Zo heeft u de keuze uit verschillende typen koptelefoons, waaronder over-ear-koptelefoons. En wist u dat wij van hetzelfde merk ook speakers aanbieden? Zo vindt u bij ons alles wat u nodig heeft!

Stel uw vraag aan ons

Heeft u informatie nodig over ons onderhoud? Neem dan contact met ons op. Bel ons via +31 (0)492 77 9000 of benader ons per e-mail via info@albepro.nl. Wij denken graag met u mee en bieden u verschillende mogelijkheden.

Subcategories menu
Filteren
Prijs

 – 

  • ‎€ 0
  • ‎€ 240