AudioQuest PowerQuest 3

Hover over an image to enlarge

349,00
(Including tax)
In stock
+
PowerQuest 3

AudioQuest Powerquest 3

De PowerQuest 3 is een stroomverdeler van het Amerikaanse merk AudioQuest. Deze stroomverdeler beschermt uw apparatuur tegen overspanningen, maar verwijdert ook ruis en vervuiling. Hierdoor creëert u zowel een veiligere maar ook een verbeterde luister ervaring . De PowerQuest 3 beschikt over 8 netaansluitingen van 230V AC

  • 2 x 4K/8K Video Optimized Linear Filter Outlet
  • 2 x High-Current Outlet
  • 4 x Linear Filters Outlets

De 4K/8K Video aansluiting is geschikt voor uw Blu-ray speler, 4K of 8K televisie. De High-Current uitgang is geoptimaliseerd voor uw (krachtige) versterker, actieve subwoofer of soundbar. De laatste netwerkstroomaansluiting is de Linear Filter, deze is geschikt voor uw video- en audiobronnen: streamer, cd-speler, computer, netwerkswitch of router. Ook beschikt deze stroomfilter over vier USB poorten met een ampère van 4.8 in totaal.

Zoals eerder genoemd is de PowerQuest 3 uitgerust met een overspanningsbeveiliging, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw componenten die worden blootgesteld aan te hoge stroompieken. Wanneer er een wisselstroom van 270 VAC wordt gedetecteerd schakelt de PowerQuest 3 zich binnen 0,25 seconden uit. Wanneer het aantal voltage is gedaald naar een veilige marge zal de PowerQuest 3 zich automatisch weer inschakelen. Al uw componenten zijn dus beschermd tegen hoge piekspanningen, spanningswisselingen en zelfs blikseminslagen. (max 6000V/3000A)

Verder zal deze stroomfilter uw geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren. Doordat de ruisdrempel met maar liefst 22 decibel is verlaagd zal uw muziek een stuk rustiger klinken en is de achtergrond stiller. Maar ook op het gebied van beeldkwaliteit zult u een grote verbetering zien. Uw beeld zal toenemen in beeldstabiliteit en dynamisch bereik. Kleuren komen voller over en hiermee is het gehele visuele plaatje een stuk levendiger.

Als laatste ik ook de vormgeving van deze stroomverdeler ideaal. De PowerQuest 3 kan plat op de vloer worden gelegd maar ook kan hij op zijn kant worden gezet doormiddel van een mooie afneembare voet console. Verder is er ook de optie om de PowerQuest 3 te installeren aan de muur doormiddel van stevige schroeven. Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat u uw stroomverdeler in elke situatie ideaal kan wegwerken.

Eigenschappen

Afmetingen: 39,3 x 18,8 x 8 cm (BxHxD)

Gewicht: 2,5 kg

Kabel lengte: 2,0 m

Specs

 

Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the world

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Worldwilde shipment

Extra security & packaging during shipment