Technics SB-C700-W Luidsprekersysteem

Ga over de afbeelding met je muis om een vergroting te zien

1499,00
(Incl. BTW)
Voorraad
+
SB-C700E-W

Luidsprekersysteem SB-C700 Hoogglans Wit

Realiseert een transparant en precies geluidsbeeld, gemaakt volgens Technics linear-phase puntbron concept.
Uitermate geschikt voor woonoppervlakken van 20 - 35 vierkante meter.
Prijs is per paar, 2 luidsprekers.

U kunt deze luidsprekers komen beluisteren in onze showroon / studio en overtuig u zelf.

 

Puntbron Luidsprekersysteem

De nieuw ontworpen vlakke, coaxiale 2-weg luidsprekerunit (woofer en tweeter) maakt een puntbron mogelijk, waardoor er over het hele frequentiebereik een egale frequentiekarakteristiek, zonder pieken en dalen, gerealiseerd wordt. Hierdoor is het Technics Speaker Systeem niet alleen in staat om geluiden exact te plaatsen, maar ook om de ambiance van een grote hal te reproduceren.

Afbeelding van afmetingen SB-C700
 
Illustratie van de structuur van de luidsprekereenheid
 

Stevige Behuizing met entasis vorm

De behuizing moet een stevig draagvlak voor de luidsprekerunits vormen, ongewenste resonanties voorkomen en ervoor zorgen dat geluidsgolven vloeiend en zonder diffractie reflectie weergegeven worden. Voor de zijpanelen, die groot zijn en de neiging hebben om te resoneren, worden, om diffractie reflectie te verminderen, gebogen panelen van stevig 42mm dik plaatmateriaal gebruikt.
De zelfdragende behuizing, waarvan de zes panelen aan de randen bij elkaar komen, is erg rigide omdat ieder paneel van deze kubusvormige structuur het naastgelegen paneel versterkt. Op deze manier worden ongewenste resonanties die gegenereerd worden door de afbuiging van geluidsgolven op de panelen en de behuizing vermindert. Het akoestische dempingsmateriaal en de positionering ervan zijn zowel geoptimaliseerd op basis van het frequentiebereik van de verschillende luidsprekerunits als op de kastinhoud, waardoor ongewenste staande golven in de behuizing worden onderdrukt.
De basreflex-poort aan de achterzijde is een parabool-poort waarvan de kromming van de inlaat naar de uitlaat steeds verandert en bepaald is door middel van een kwadratische functie. Het onderdrukt zowel de ‘Karman vortex’ die veroorzaakt wordt bij de geluidsopening als door wind veroorzaakte geluiden in de geluidsopening, waardoor er een vloeiende en krachtige laagweergave met een minimum aan ruis geproduceerd wordt. 
De in hoogglans uitgevoerde behuizing, verkregen na een intensief proces van lakken, schuren, polijsten, en afwerken met een hoge graad van vakmanschap, is passend bij de hoge geluidskwaliteit van de luidspreker. De behuizing is niet alleen fraai om naar te kijken, maar onderdrukt ook subtiele trillingen in het oppervlak van de behuizing, en draagt daarmee bij aan de natuurgetrouwe en rijke geluidservaring.

Illustratie van Point Sound Source luidsprekersysteem
 

Hoogwaardig wisselfilter

Het hoogwaardige wisselfilter is ontwikkeld door steeds afwisselend te ontwerpen en te luisteren, om zodoende iedere luidsprekerunit optimaal te kunnen laten presteren en een uitgebalanceerd geluid te verkrijgen. Om elektrische interferentie tussen de luidsprekerunits te voorkomen en het effect van vibraties te minimaliseren zijn de drie afzonderlijke printplaten voor de woofer, midrange en tweeter, op de meest ideale positie in de behuizing geplaatst waardoor een exceptioneel realistisch weergave van geluid mogelijk wordt.

 

Extreem Breed frequentiebereik

Het Technics luidsprekersysteem heeft een extreem breed frequentiebereik dat doorloopt tot 100kHz, waardoor het hele frequentiespectrum van hoogwaardige, hoge resolutie muziekbronnen weergegeven kan worden. Met als resultaat een getrouwe weergave van audiosignalen met al haar nuances.

 

Type
Coaxial 2-way 2 Speaker Bass Reflex
Speaker Unit
Woofer / Tweeter: 
Coaxial 16-cm Flat Type x 1 / 1.9-cm Dome type x 1
Crossover Frequency
2.5 kHz
Frequency Range
40 Hz - 100 kHz (-16 dB), 45 Hz - 80 kHz (-10 dB)
Sound pressure level
85 dB / 2.83 V (m)
Impedance
4 Ω
Input Power (IEC)
50 W (Rated), 100 W (Max)
Dimensions (W x H x D)
220 x 336 x 286 mm (including net and terminals)
Weight
Approx. 8.5 kg (/pc)
Accessories
Speaker Cable (1.2 m) x 2 *1, Operating Instructions

 

Snelle levering

Wij leveren over heel de wereld

Gratis bezorging

vanaf €65,- binnen Nederland en vanaf €85,- naar België

Hoge kwaliteit producten

Wij leveren alleen producten waar wij vertrouwen in hebben.