Technics EAH-AZ70W True Wireless Advanced Noise Cancelling Oortelefoons

Ga over de afbeelding met je muis om een vergroting te zien

289,00
(Incl. BTW)
Voorraad
+
EAH-AZ70W-K

 

De Technics EAH-AZ70W True Wireless Advanced Noise Cancelling zijn de nieuwste volledige draadloze oortelefoons van Technics. De oortelefoons hebben een compact formaat en zijn licht van gewicht. Ook krijgt u er een mooie bijpassende opbergdoos bij, deze opbergdoos dient ook meteen als oplaad station. 

Om goede kwaliteit van de Technics koptelefoons na te streven zijn de EAH-AX70W oortelefoons uitgerust met Dual Hybride Noise Cancelling Technology. Hierbij worden feed forward (FF) en feedback (FB) methoden gecombineerd en is er een digitale en analoge verwerking van het signaal. Deze samenwerking zorgt voor het minimaliseren van de ruis van buiten. Ook is de EAH-AZ70W voorzien van een nieuw ontwikkelde 10mm dynamische driver die een grafeengecoat PEEK-membraan en een akoestische regelkamer gebruikt. Deze kamer regelt en optimaliseert de luchtstroom die wordt gegenereerd door de driver-unit. Ook maakt de AEH-AZ07W gebruik van een gelijktijdige links-rechts ontvangst. Dit alles creëert een unieke onderbrekingsvrije luisterervaring met een heldere en grote geluidsruimte.

De krachtige MEMS-microfoon minimaliseert achtergrondinterferentie, waardoor een hoge gesprekskwaliteit mogelijk is. Bovendien maakt de beamforming-technologie efficiënte spraakoverdracht mogelijk tijdens uw telefoongesprekken. 

Om uw luisterervaring aan te passen aan uw voorkeur en omgeving kunt u met de aanraaksensor van de knop variëren tussen de omgevingsgeluidsmodus. Als u de ruisonderdrukking activeert u zes uur lang onderbroken genieten van uw muziek. Met de oplaaddoos kunt u daar nog eens achttien uur aan toevoegen. Ook is de EAH-AZ07W spatwaterdicht.

De EAH-AZ70W is verkrijgbaar in zwart en zilver met een mooie bijpassende oplaadhouder, waardoor de EAH-AZ70W gemakkelijk is op te bergen en mee te nemen.

Specificaties

 

Snelle levering

Wij leveren over heel de wereld

Gratis bezorging

vanaf €65,- binnen Nederland en vanaf €85,- naar België

Hoge kwaliteit producten

Wij leveren alleen producten waar wij vertrouwen in hebben.