Acoustic Energy AE500

Ga over de afbeelding met je muis om een vergroting te zien

1190,00
(Incl. BTW)
Voorraad
+
AE500

Levertijd 2-3 werkdagen vanuit het Acoustic Energy distributie centrum Nederland

 

Genoemde prijs geldt voor twee stuks

Bent u op zoek naar de Acoustic Energy AE500? De Acoustic Energy AE500 is een boekenplankspeaker die behoort tot de AE500-serie. De AE500-serie heeft al diverse awards gewonnen. Ook zijn de speakers in Nederland met vijf sterren als beste getest. De Acoustic Energy AE500 beschikt net zoals de AE509 over een nieuw ontwikkelde koolstofvezel-carbontweeter en een mid-bass Kevlar driver. Beide elementen zijn ontworpen om u te voorzien van het krachtigste geluid en de nauwkeurigheid van het geluid van de voorgaande legendarische series en aluminium drivers te overtreffen.

Acoustic Energy AE500 in verschillende afwerkingen

Wilt u weten wat de afwerkingen zijn van de 500-serie? De kasten van de deze serie (Acoustic Energy AE500 en AE509) zijn gebouwd uit drie lagen, de 6 millimeter lux afgewerkte buitenwant, een 3 millimeter bitumen tussenwand en de 6 millimeter MDF binnenwand. De drivers werken met een neodymiummagneet om hoge prestaties te kunnen leveren. In de kast bevindt zich de passieve transmissielijn die uitkomt bij de bass-gleuf. Deze gleuf zorgt vervolgens voor de perfecte spreiding van de bassdruk. Mede hierdoor is de 500-serie uniek in zijn prijsklasse. De speakers zijn afgewerkt in het pianoglans zwart, pianoglans wit en in walnoten houtfineer. Hierdoor past de 500-serie gemakkelijk in elke woonkamer. In onze showroom hebben wij de witte variant van de AE500 opgesteld staan. De EA500 is een compacte monitor met een aantrekkelijk prijswaardoor deze voor veel mensen betaalbaar is.

Comfortabel geluid

Het geluid dat uit de Acoustic Energy AE500 komt, is rustig en voorziet u van lage en hoge tonen zonder daarin te overheersen. Wanneer u deze speaker aanschaft, geniet u van een mooi stereogeluid. De instrumenten zijn op de juiste plek gepositioneerd zoals de muzikant ze bedoeld heeft en op iedere volumestand blijft detail aanwezig. Ieder instrument is dus goed te onderscheiden. Al met al is deze Acoustic Energy AE500 speaker een genot voor het oor en het oog. Niet alleen de liefhebber van mooi geluid doet zichzelf een groot plezier met deze speaker, maar ook de mensen die van designaudioapparatuur houden komen aan hun trekken. Wilt u de speaker een extra uitstraling geven door het op een meubel te plaatsen? Dan zou het voor u en uw Acoustic Energy AE500 de moeite waard zijn om onze audiomeubelen te bekijken. En zoekt u toevallig nog een goede hoofdtelefoon? U vindt van alles in ons ruime assortiment.

Ja, ik wil een Acoustic Energy AE500-speaker!

Heeft u vragen over de Acoustic Energy AE500? Of wilt u zelf ervaren hoe goed het geluid van deze speaker klinkt? Hiervoor biedt ALBEPRO u de mogelijkheid om het geluid te beleven met een heerlijk kopje Lavazza koffie. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31 (0)492 77 9000 en per e-mail via info@albepro.nl. In onze HiFi-winkel in Helmond helpen we u graag verder.

Specificaties

 

Snelle levering

Wij leveren over heel de wereld

Gratis bezorging

vanaf €65,- binnen Nederland en vanaf €85,- naar België

Hoge kwaliteit producten

Wij leveren alleen producten waar wij vertrouwen in hebben.