Audio Technica AT-LP5 direct-drive HiFi draaitafel incl. Stofkap & Element !

Ga over de afbeelding met je muis om een vergroting te zien

Adviesprijs: 449,00
375,00
(Incl. BTW) U bespaart: 74,00
Voorraad
+
AT-LP5

Audio-Technica AT-LP5 de nieuwste generatie direct-drive HiFi draaitafel 

Nu direct leverbaar bij ALBEPRO inclusief AT-LP5DT Stofkap, AT95EX Element- en AT-HS10 Headshell

De mijlpaal Audio - Technica AT - LP5 is het bewijs dat een betaalbare draaitafel de prestaties , het ontwerp en de betrouwbaarheid te verwachten van high - fidelity modellen kan leveren .

De direct-drive platenspeler met zijn precisie ontworpen gegoten aluminium draaiplateau, uitgerust met het exclusieve high-performance AT95EX Dual Moving Magnet element, gemonteerd op een AT - HS10 lichtgewicht headshell, bewijst de LP5 geen compromissen sluit als het gaat om materialen en componenten.

De LP5 's J - vormige toonarm , die helpt bij het minimaliseren van het bijhouden van fouten , is gebaseerd op de originele Audio - Technica ontwerpen uit de jaren '60 en '70 .
33 1 / 3 en 45 RPM snelheden , phono of lijn stereo-uitgangen met een aparte aarding, een low- resonantie gedempt en gewogen structuur van het chassis , de zware 5mm dikke rubberen mat en slanke matzwarte kenmerkt de AT - LP5

Audio - Technica Europese president Richard Garrido zegt: "De LP5 is een Hi -Fi draaitafel dat de prestaties biedt veel verder dan wat veel mensen mogen verwachten voor het aangeboden prijs . Audio - Technica is vernieuwend in vinyl reproductie sinds 1962 en met hun eigen kennis, vaardigheden en professionele audio-ervaring betekent dat Audio-Technica klaar is een draaitafel te lanceren met unieke prestaties.

Er is veel aandacht besteed aan de volledige analoge signaal overdracht , subtiele kenmerken, zoals de vergulde U-vormige aansluitingen van de HS10 headshell , de keuze van het gebruik van zowel de interne of externe phono voorversterker , en een stabiele hoge rating interne netvoeding met verbeterde aarding, dragen bij aan de hoge geluidsweergave de LP5.

Vinyl ondergaat momenteel een full-on revival , muziekliefhebbers gaan weer voor de warmte en diepte van viny. De Britse omzet steeg 56 procent jaar -op-jaar van 2014, 2015.

2015 is ingesteld om de grootste totale jaar voor vinyl sinds 1994 en de LP5 is de ideale draaitafel voor veeleisende nieuwkomers om mee te doen , of voor vinyl fans die op zoek om hun bestaande draaitafel te vervangen en te upgraden.

Audio - Technica heeft meer dan 50 jaar ervaring in de draaitafel markt , begonnen als een high-end cartridge fabrikant in 1962. " AT's cartridges zijn beroemd om hun prestaties - de LP5 geeft muziekliefhebbers een geweldige ingangspunt in de vreugde van kwaliteit analoog geluid . ", zegt Richard Garrido .

De traditionele Audio - Technica draaitafel kan de nieuwere technologie niet negeren daarom is de LP5 uitgerust met een USB-uitgang, en de meegeleverde Audacity software kunnen gebruikers van vinyl muziek op Mac en PC op nemen in een digitale audioformat.

 

 Audio-Technica AT-LP5 wordt geleverd met de volgende accessoires

AT95EX Dual Moving Magnet stereo element gemonteerd op een AT-HS10 headshell
AT-LP5DT Stokap
5 mm heavy rubber mat
Contragewicht
45 RPM adapter
Cartridge alignment & overhang adjustment template
Mac and PC compatible Audacity Software CD
Dual RCA kabel met massa draad
USB kabel
EU & UK netkabel 

 ALBEPRO, officieel dealer van Audio-Technica

 

Wellicht ook interessant
 
AT-LP5DT
Audio-Technica AT-LP5DT Stofkap Originele Audio-Technica stofkap inclusief bevestiging materiaal voor de AT-LP5 direct-drive HiFi draaitafel NIEUW 2015
33,50 (Incl. BTW)
Voorraad
+
Vergelijken
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijken
3180
Tonar Nostatic Koolstofvezel Antistatische Platenborstel Algemeen:  Een schone langspeelplaat of single is een garantie voor een goede geluidskwaliteit....
10,50 (Incl. BTW)
Voorraad
+
Vergelijken
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijken
4293
Analogis Digitaal Stylus Force Gauge Naalddrukweger 0-5 gram Algemeen: Deze digitale naalddrukweger is een zeer nauwkeurig meetinstrument en...
26,95 39,95 (Incl. BTW) U bespaart: 13,00
Niet op voorraad Vergelijken
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijken
AT-HS10BK
Audio Technica AT-HS10BK Headshell The lightweight aluminum AT-HS10BK is a universal ½"-mount headshell for 4-pin turntable cartridges. Featuring an...
28,00 (Incl. BTW)
Voorraad
+
Vergelijken
Toevoegen aan verlanglijst Vergelijken
Snelle levering

Wij leveren over heel de wereld

Gratis bezorging

vanaf €65,- binnen Nederland en vanaf €85,- naar België

Hoge kwaliteit producten

Wij leveren alleen producten waar wij vertrouwen in hebben.